AK Parti’nin hafta sonu Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirilen 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda AK Parti Nevşehir Milletvekili,TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlarla görüştü.

Kızılcahamam’da Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen 29. İstişare ve değerlendirme Toplantısı'na katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'in sorunları ve taleplerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ilgili bakanlara aktarma fırsatı buldu.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'in sorunları hakkında ilgili Bakanlar ile yaptığı görüşmelerde de, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettikleri talep ve projelerin ayrıntılarını konuştular. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; " Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Kızılcahamam'da ki 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantımız Nevşehir’imiz adına da verimli geçti.‬ ‪"Bugüne kadar ne yapıldıysa AK Parti yaptı, bundan sonra da ne yapılacaksa AK Parti yapacaktır. Yeniden Yollara Düşme Vakti..." dedi.