NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Kamuoyunda gözler belediye başkan adaylarının ardından partilerin il genel meclisi ve belediye meclisi üyeliklerine çevrildi.

Geçtiğimiz günlerde Nevşehir merkez il genel meclisi adaylarını belirleyerek kamuoyuna açıklayan Milliyetçi Hareket Partisinde ilçelerde de il genel meclisi üyeliği adaylığı için isimler belirleniyor.

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisinin il genel Meclisi üyesi ve yeni dönemde de il genel meclisi üyesi birinci sıra adayı Yüksel Kızıltepe oldu.

2009 – 2014 Yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisinden Derinkuyu il genel meclisi üyesi olarak seçilen ve bu dönem içerisinde Derinkuyu ilçesine kamu yatırımlarının geçtiğimiz dönemlere nazaran daha fazla aktarılmasına etkin bir rol oynayan Yüksel Kızıltepe, yeni dönemde de görev alması durumunda ilçenin sorunlarının çözüme kavuşturulması anlamında çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Kızıltepe, “2009 Yılında seçildiğimiz il genel meclisi üyeliğim esnasında Derinkuyu ilçemizi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içerisinde oldum. İlçemizin sorunlarını yakından biliyorum. Bu sorunların çözüme kavuşturulması anlamında bu beş yıllık süreçte gösterdiğimiz çabanın meyvelerini yeni dönemde daha fazla alabileceğimiz kanaatindeyim. Daha tecrübeli bir şekilde çalışma sergileyeceğimiz çalışmalarımız için ilçe halkımdan desteklerini bekliyorum” diye konuştu.