AK parti Gülşehir İlçe Başkanı Kürşat KOÇ'dan Sert Açıklamalar. '' Acizler Şikayet Eder, Asiller İdare Eder''. Akparti Gülşehir İlçe Başkanı Kürşat KOÇ Basın Açıklaması Yayınladı.Sert Açıklamalar.
 
Koç, Açıklamasında '' Acizler Şikayet Eder, Asiller İdare Eder''. Gülşehir’in gençlik merkezi var ve bunun tefrişatı onarımı için para harcandığını söylemiştik. Abdullah Bey gençlik merkezinin yerini bilmiyorsa bu onun ayıbı. Mevcut belediyenin yeni gençlik merkezi projesi varsa açıklasın,biz de iktidar olarak gereken desteği verelim.
Ayrıca Gençlik merkezi Gülşehir’e projelendirilip Acıgöl’e kaydırıldıysa ,buna dair elinizde bilgi belge varsa açıklayın yoksa siz müfterisiniz.
Mhp ilçe başkanı bu projeleri umarım görür bir daha Ak Parti Gülşehir’e ne yaptı demez. Kendileri 3,5 yıl iktidar ortaklığı yaptılar bu dönemde Gülşehir için ne yaptılar ,bir çivi çaktılarsa göstersinler bizde o çiviye ceketimizi asalım.
İlçe merkezine yaptığımız,ilçemizin kültürel yapısını yansıtan ve üzerinde Kurşunlu Camii motifi olan yapıtı ucubeye benzeten  Mhp ilçe başkanına bu benzetme hiç yakışmamıştır.Zira belediye siz de ucubeyse yıkıp yenisini yapın.
Sayın Mhp İlçe Başkanı, Ak Parti Belediye Başkanına yolsuzluk,usulsüzlük istinadında bulunmakta. Bu istinatların medyada şov amaçlı değil yargıya taşınması gerekir. Hukuksuzluk varsa bunun açığa çıkması en büyük arzumuzdur. Abdullah Bey’in hukuksuzluklarla ilgili belgeleri,delilleri mahkemeye sunmasını bekliyoruz.Şayet sunamıyorlarsa yine tekrar ediyorum müfteridirler. Çamur at yapışmazsa izi kalsın tarzı ucuz siyaset yapıyorlar.
 Nevşehir için yaptığımız yatırımları anlatan kitapçıkta ki baskı hatasından bile  medet umuyorlar.Milletimiz için hizmet üretemiyorlar sadece bahane üretiyorlar.  Sürekli Karacaşar ve Tuzköy’ün borçlarından  şikayet edenler bu beldelerin Gülşehir’e seçimden önce bağlanıp mahalle olduğunu ve bunlardan doğacak yükleri sanırım biliyorlardı.  Acizler şikayet eder,asiller idare eder.
Ak kadrolar millete hizmet alanında ihtisas yapmıştır.Ak kadroların ihtisasının onay makamı siz değil milletimizdir.Bunun ispatı da 2002’den bu yana yapılan tüm seçimlerden zaferle çıkmasıdır.
Mhp’nin ihtisas alanı ise milliyetçilik istismarıdır. Milliyetçilik şehit ve gazilerden taşıma ücreti almak mıdır yoksa şehitlik parkında ki Türk devletlerinin bayraklarını indirmek midir? Yoksa Ak kadroların yaptığı Altay mıdır,Atak mıdır,Milgem midir,Anka mıdır,üçüncü köprü müdür,üçüncü havalimanı mıdır,nükleer enerji santrali midir nedir ? 
Ak parti olarak bizlerin milletimize güveni sonsuzdur.Bu millet en doğrusunu bilir. Milliyetcilik istismarı yapanlarla millete hizmetkar  olanlarıda 7 haziranda ayırt edecektir. Takdir yüce  milletimizindir!! dedi.

 

 

 

 




Kaynak: HABER GÜLŞEHİR.COM

Editör: Samet ATEŞ