Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Fazlı Koç, Derinkuyu. Yazıhöyük ve Süvermez kasabasında halkla buluşup dertlerini dinledi.

Derinkuyu belediye başkanlığı ziyaret Derinkuyu. Yazıhöyük ve süvermez kasbasında halkla buluşup dertlerini dinledik

MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Fazlı Koç Derinkuyu bölgesi ziyaretlerinde çiftçilerin müzminleşen sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini anlattı. Koç burada yaptığı konnuşmasında üretken ekonomi anlayışına dikkat çekerek Ayrıca tarım girdilerinin cok fazla olduğunu Bunları düşürmek gerektiği beyan etti.

Av. Fazlı Koç, Ekim dikim yapamayan çiftcinin nasıl yöntemlerle tekrar düzlüğe cıkacağını Milliyetci Hareketin iktidar anlayışında olacağını söyledi.  Koç yaptığı konuşmalalarında söylediği önemli başlıklarda Çiftcinin elektrik Borcunun silinmesi ve mazotun ciftciye daha uygun verilmesi lazım dedi.

Derinkuyu ve bölgesinde büyük ilgi gören MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Fazlı Koç, seçimlerde vatandaşlardan dualarını ve desteklerini beklediklerinide ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fazlı Koç, Ziyaretler kapsamında Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı’yı makamında ziyaret etti.
 
MHP Nevşehir Belediye Başkanı Fazlı Koç, Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı’yı ziyaret ederek çıkmış olduğu milletvekilliği aday adaylığı yolunda desteklerini istedi. Koç, ‘’Partimizden 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri öncesinde aday adaylığı için yola çıkmış bulunuyoruz. Partililerimizin destekleri sizlerin destekleri ile Allah izin verirde Milletvekili adayı gösterilirsek Nevşehir için hazırlamış olduğumuz projelerimiz çantamızda hazır bulunuyor. Nevşehir’in sorunlarını yakından biliyorum ve bu sorunların çözümleri de Milliyetçi Hareket Partisi iktidarından geçiyor. Burada bugün bizleri misafir edip bizlerle tecrübelerinizi paylaşmış olduğunuz için teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.
 
Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı ise ziyaretinden dolayı MHP Nevşehir Milletvekili Aday adayı Fazlı Koç’a teşekkür etti. Balcı, ‘’ 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Nevşehir’in, Derinkuyu ilçemizin sorunları tabi ki bilinen bir gerçek. Tüm bu sorunların çözüm adresleri ise MHP iktidarından geçmektedir. Sizler gençler olarak daha dinamik çalışmalar yaparak bu sorunları MHP iktidarıyla çözebileceğinize inancım tamdır. Çıkmış olduğunuz bu yolda sizlere başarılar dilerim’’ dedi.