NEVŞEHİR/FİBHABER- Özel- AK Parti'de aday adaylığı başvuru süreci başladı... Nevşehir kamuoyunun merakla beklediği başvuru bugün gerçekleşti.

Ve KÖRÜKCÜ Resmi Müraccatını Yaptı !

Avanos eski Belediye Başkanı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ, beraberindeki heyetle birlikte Ak Parti Milletvekilliği aday adaylığı için İl Başkanlığına müracaatta bulundu.

Nevşehir AK Parti’de aday adaylığı için müracaat sürecinin başlamasıyla birlikte Nevşehir’de ilk aday adayı Avanos eski Belediye Başkanı Doktor Mustafa Körükcü oldu. Dr. Körükcü, AK Parti’den aday adayı olmak için bugün  AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’na resmi müracaatını yaptı. 

Dosyasını AK Parti Nevşehir İl Sekreteri Kemal Baltacıoğlu'na teslim ederek resmi başvuruda bulunan Dr. Körükcü, 1 Kasım Erken Seçimlerinin Memleketimiz ve ülkemiz için hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulundu.

AK Parti Nevşehir İl Sekreteri Kemal Baltacıoğlu'da, Körükcü'ye Aday adaylığının hayırlı ve uğurlu olması dileğinde bulunarak, Şehrimizin yetiştirdiği değerli şahsiyetlerinin partimize teveccühlerinden dolayı son derece mutluyuz dedi.

Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ ise " Nevşehir'e hizmet için adayız."  sloganıyla çıktıkları yolda Öncelikle partimizin başarısı, ve İnsanlara en güzel şekilde hizmeti şiar edindiklerini belirterek aday adaylarına başarı dileklerini iletti.

Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ kimdir?

Türkiye’nin çeşitli illerinde doktorluk vazifesi yapan Mustafa Körükçü, siyasete AK Parti Avanos Belediye Başkanlığı ile başlayarak 10 yıl görev yaptı.

Haziran ayında yapılacak olan seçimlerin Türkiye’ye ve Nevşehir’e hayırlar getirmesini temenni eden Körükçü, evli ve 2 çocuk babası.

 Nevşehir kamuoyunda merakla beklenen Körükcü'nün Başvurusu'nun hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.