Avanos ta iki dönem Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetler ve Türkiye’nin örnek ilçe belediyesi ünvanını alan bu alanda çok sayıda ödülede layık görülen Dr. Mustafa Körükcü'nün AK Parti’den Nevşehir Milletvekili aday adayı olması başta Avanos olmak üzere büyük sevinç yarattı.

Belediye Başkanlığında edindiği tecrübesini milletvekili sıfatıyla Nevşehir ve Türkiye’ye  hizmet olarak aktarmayı hedeflediğini söyleyen Körükcü, “Bana bu fırsat verilirse, tüm zamanımı buna harcayacağım” dedi.

Körükcü’nün milletvekili olduğu taktirde Ankara’da Nevşehirlilerin Mecliste sesi olacağını söyleyen Avanoslular ise, Başkan Körükcü'nün arkasında dik duracaklarını ve ona güvendiklerini söylediler.

Avanos Belediyesi eski Başkanı Dr. Mustafa Körükcü’nün AK Parti’den milletvekili aday adayı olması Avanos ilçesinde büyük sevinç yarattı. Körükcü nün Milletvekili olduğu taktirde Nevşehir e büyük hizmet geleceğine inanadıklarını ifade ettiler.

Körükcü AK Parti teşkilat buluşmalarında bize destek veren herkese teşekkür ediyor tüm aday adayı arkadaşlarımada bol şanslar diliyorum dedi.

Körükcü 7 Haziran Çok Önemli...!

Birçok yeniliği ve değişikliği getiren AK Parti bu değişimi 2015'deki genel seçimlerden sonrada devam ettireceğini tüm kalbimle inanıyorum. 2015 seçimleri Türkiye de üç önemli unsurun başlangıcını yapacağını ve bunun devamını sağlayacağını düşünüyorum. Bunlardan birincisi Türkiye'nin gerçek manada milleti tarafından ve onun vekilleri tarafından daha sonra referandum gerekirse milletin onayı ile olacak sivil bir anayasa. 


İkincisi Cumhurbaşkanımızın başkanlığında başlattığı eve devam eden en önemli sorunları arasında yer alan çözüm süreci ve devamı olacak. 


3 hedef de paralel yapı ile mücadele olacaktır. Bu anlamda 2015 seçimleri Türkiye'nin en önemli virajlarından biri olacak. 2015 seçimlerinde hizmet edecek başta başkanımız Mehmet Ali Tanrıver ve AK Parti ekibine, onlarla birlikte hareket edecek ilçe teşkilatlarımıza Allah yardımcıları olmasını diliyorum" dedi.