Dr. KÖRÜKCÜ ;  “ Takdir Genel Merkezimizindir. BİRLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday listesinin açıklanmasının ardından birlik ve beraberlik mesajı verdi. Listede bulunmamasına rağmen KÖRÜKCÜ Partisinin her zaman yanında olduğunu ve gönlünün istikrardan yana olduğunu söyledi.Uzun bir aday adaylığı çalışma sürecinde, zaman elverdiği sürece gitmedik bölge bırakmayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Dr. Mustafa KÖRÜKCÜ Milletvekili listesinin ilimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

KÖRÜKCÜ; “Aday adayı olmaya ilk karar verdiğimde, ‘hayırlısı ise olsun’ demiştim. Bunda da bir hayır olduğuna inanıyorum. Yerelde elimizden gelen ve bize düşen tüm görevleri yerine getirdiğimize inanıyorum. Ekibimizle birlikte mükemmel bir saha çalışması yaptık, partimizin oylarını yükseltmek için yoğun çaba harcadık. Takdir genel merkezimizindir. Genel seçim sürecinde yine partimizin yanındayız. Göreve hazırız.” Dedi. 

Seçim süresi boyunca gerek temayül yoklamasında, gerek STK Temayülünde, gerekse AK Parti Teşkilatlarının ve Nevşehir Kamuoyunun kendisine gösterdiği teveccüh karşısında mutlu olduğunu belirten KÖRÜKCÜ, tüm parti mensuplarına ve halkımıza teşekkür etti. 

KÖRÜKCÜ; “Tüm ziyaretlerimizde özellikle 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerin ülkemizdeki huzurun tesisi ve istikrarın devamı açısından ne kadar önemli olduğunu belirtmiştim. Aynı düşünceyle partimizin Nevşehir’de daha çok oy alarak Türkiye genelinde toplam milletvekili sayısını artıracağımız inancıyla tüm hemşerilerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Ayrıca AK Parti Avanos İlçe yönetim kurulu  Başkanı ve üyeleri de; teşkilat olarak genel merkezimizin göstermiş olduğu adayların, partimizin ve davamızın arkasındayız, dedi. 7 Haziran seçimlerinde partimizin oy oranını arttırmak ve 3 vekilin de meclise girmesi için elimizden gelen tüm desteği göstereceğiz diyerek seçim çalışmalarında tüm AK Parti teşkilatlarına başarılar diledi.