AK Parti Milletvekili Mustafa Açıkgöz, bugün ki ziyaret durağı Kozaklı halk Pazarı oldu.

1 Kasım günü yapılacak seçimler öncesi çalışmalarına devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili adayı Eczacı Mustafa Açıkgöz, Kozaklı ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 26. Dönem 1. Sıra Milletvekili Adayı 
Mustafa Açıkgöz seçim çalışmalarına Kozaklı ilçesinde devam ediyor.

Açıkgöz ilk olarak AK PARTİ Kozaklı İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, AK Parti Kozaklı teşkilatıyla istişarelerde bulundu.


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kozaklı Pazaryeri esnafların sıkıntılarını dinledi. 

Kozaklı Semt pazarında esnaf ve vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılanan AK Parti Milletvekili Açıkgöz, pazar esnafları ile sohbet ederek projelerini anlattılar. 

Kozaklı'da AK Sesleri ...

Kozaklı Halk Pazarında esnafları ziyaret eden Milletvekili Açıkgöz, burada esnaflarla ve pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederken ilçenin ne gibi sıkıntıları olduğu konusunda da çeşitli bilgiler alıyor. 

AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Fatih Aral , Kozaklı Eski İlçe Başkanı Ahmet Ensonra , Kozaklı eski Kalecik Belediye Başkanı Ahmet Çınar ile partililerde Milletvekili Açıkgöz'ü ziyaretlerinde yalnız bırakmadı.

Açıkgöz Kozaklı halk pazarı sonrasında ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. İlçe halkının sorunlarını da dinleyen Milletvekili Açıkgöz’e Kozaklılı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kozaklı halkının her zaman istikrardan yana olduğunu vurgulayan Açıkgöz, son 13 yıldır siyasi istikrarın yatırım ve hizmetlerin yapılmasında önemli bir rol oynadığını belirtti. Açıkgöz, “Kozaklı halkı bizleri bağrına bastı.Görüyorum ki Kozaklı Kararaını çoktan vermiş. Vatandaşlarımızın partimize olan güveni bizlere oldukça mutlu etti. İnanıyorum ki 1 Kasım seçimlerinde Kozaklı yeniden siyasi istikrarın devam etmesi için oy kullanacaklar” dedi.

Gittiği her yerde büyük bir coşkuyla karşılanan Açıkgöz, “İnsanlarımızı seviyoruz. Onlarda bizi seviyor. 2002 yılında başlayan millet sevdası Allah’ın izni ile bu günde devam ediyor” diyerek konuştu.