Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde 24 Haziran seçimleri için vatandaşlara hitap etti. Kozaklı AK Parti seçim bürosu önünde düzenlenen mitingte, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Emre Çalışkan, 26.Dönem Milletvekili Ebubekir Gizligider, AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Akif Kabukçuoğlu, partililer ile çok sayıda Kozaklılı vatandaşlar katıldı.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ, Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde toplanan kalabalığa yaptığı konuşmasında 24 Haziran seçimlerine işaret ederek; AK Parti olarak bizim bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın birer göstergesidir, irade, erdem ve cesaretle Türkiye'yi yeniden  şahlandıracaklarını, Allah'ın izni ve halkımızın destek ve oylarıyla da daha güçlü bir şekilde geleceğe taşıyacaklarını söyledi.

Muhalefetin Türkiye'ye kazandıracağı hiçbir şey olmadığını ifade eden Bozdağ, İşte CHP'nin adayı İnce çıkmış diyor ki egitimi ücretsiz yapacam... Ama, daha Muharrem İnce'nin hiçbirşey den haberi yok....  Muharrem İnce senin daha haberin yokmu Türkiye'de eğitim zaten ücretsiz. AK Parti yaptı....

Bozdağ, eski Türkiye'yi çoğumuz hatırlıyoruz unutmadık ama gençlerimizde bilsinler çok eski dönemlerden bahsetmiyoruz. Daha 90'lı yıllardan 2000'nin başlarına kadar taa ki AK Parti gelene kadar İlaç ve hastane kuyruklarını, paranla benzin, tüp alamadığın dönemleri, susuzluğu, çaresizliği, yoklukları, yolsuzlukları, yoksulları unutmadı bu Millet. Ama allaha şükürler olsun ki, AK Parti iktidarı ve Sayın Cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Yeni Türkiye'de Önce, Türk Lirası'ndan 6 sıfırın atılması, ekonomide dönüm noktalarından biri olarak tarihe geçti.  Sağlıkta, eğitimde, sanayide, teknolojide, enerjide, turizmde, tarımda, Savunma sanayide, ulaşımda yaşanan gelişmeleri hep birlikte yaşadık, yaşıyoruz. Dünyanın en büyük hava limanı hizmete başlıyor. İşte Allahın izniyle Nevşehir'imizde Hızlı Tren için artık gün sayıyor. Unutulmasınki AK Parti'nin Davası Türkiye'nin Davasıdır. Allah izin verirse 24 Haziran'da halkımız gereğini yapacaktır. Biz Milletimize onlarda bize inanıyor. Ve bu muhteşem güzel ilçemiz Kozaklı'da evladına, Emre Çalışkan'a sahip çıkacaktır, bundan bizde eminiz Reisimizde emin Türkiye'de emin" dedi.

Kozaklılı vatandaşların büyük destek verdiği ve ilgi gösterdiği coşkulu mitingte vatandaşlar Bozdağ'a AK Parti Milletvekili Adayı kendi evlatları Emre Çalışkan'a ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olacakalrının sözünü verdiler.

AK Parti 27.dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’ın teşrifleriyle Kozaklı’mızdayız. “24 Haziran’da Türkiye’nin şahlanışına şahitlik edeceğiz inşaAllah. Biriz, beraberiz, birlikte Kozaklı; güçlü Türkiye’yiz. Kozaklı, Cumhur İttifakının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın ve AK PARTİ’nin yanında.”

Haber: Emrah Tufan Kozaklı'dan bildiriyor.