Ak parti Kozaklı Gençlik kollarının düzenlediği Çanakkale şehitlerimizi anma programında cuma namazı öncesi mevlid-i şerif okutulup cami çıkışında hoşaf ikram edildi.

Şehitlerimize Alahtan rahmet diliyoruz.

Ak parti Kozaklı Gençlik kolları Çanakkale şehitlerini unutmadı.

18 mart Çanakkale şehitlerimizi anma ve deniz zaferi münasebetiyle düzenlenen program Kozaklı merkez caminde cuma namazı öncesi tüm şehitlerimiz için mevlid-i şerif okutularak başladı ve namaz çıkışı hoşaf ikram edildi. 

Programa Ak parti Kozaklı ilçe başkanı Fatih ARAL ve yönetim kurulu üyeleri, Ak parti Kozaklı Gençlik kolları başkanı Esat YILDIZ ve Gençlik kolları yönetimi, eski ilçe başkanı Ahmet ENSONRA ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Fatih Aral, Çanakkale Savaşı'nda 250 bini aşkın vatan evladının vatanı için seve seve canını feda ettiğini belirterek, "Vatanımızın savunması, kurtarılması için bu topraklarda birlikte yaşayan tüm ecdadımız cephede birlikte savaşmıştır. Türkü, Kürdü, Çerkezi, Lazı, Alevisi, Sunnisi bir olmuşlardır. O vatan evlatları seve seve canlarını bu topraklar için vermiştir. Yurdumuzun her karışı şehitlerimizin kanıyla yoğrulmuştur. Allah kendilerini şehitlik mertebesine ulaştırmıştır. İşte herkese bu ödül nasip olmaz. Bu vatan uğruna canlarını veren şehitlerimizi unutmamız mümkün değildir" dedi.