AK Parti 27. Dönem Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, bugün de ziyaretlerini yoğun tempoda sürdürdü. 
AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, seçim çalışmaları kapsamında gündüz Avanos ilçesinde esnaf ve vatandaşlara ziyarette bulundu. İftarını Avanos'ta açan AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan daha sonra ana ocağı Avanos'tan baba ocağı Kozaklı'ya hareket etti. 

Millletvekili Adayı Çalışkan'a baba ocağın'da konvoylu karşılama  ...

Kozaklı ilçesinde parti teşkilatı tarafından yoğun sevgisiyle karşılanan Çalışkan, burada partililerine 24 Haziran Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, İlçe teşkilatı ile seçim sürecine ilişkin istişarelerde de bulundu. Bugün bizleri coşku ve heyecanla karşılayan Avanos ve Kozaklı teşkilatımıza Teşekkür ediyorum diyen Çalışkan daha sonra Kozaklı'dan düzenlenen konvoylar eşliğinde baba ocağı Karasenir köyüne geçti. 

Çalışkan, Karasenir'e çıkarma yaptı

Memleketi Karasenir köyünde partililerin ve vatandaşların gösterdiği ilgi ve destek karşısında oldukça duygulanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, Baba ocağım Karasenirdeyiz.Karasenir bizi bağrına bastı elhamdulillah. Bu toprakların bir evladı olarak 24 Haziran seçimlerinde Kozaklı’da AK Parti’ye çok yüksek bir oy çıkmasını arzuladıklarını ifade ederek: “Kozaklı’da çok sıcak bir karşılama oldu benim için. Baba toprağı, ata toprağı Kozaklı'ya, Karasenir’e gelmek benim için ayrı bir şeref, ayrı bir mutluluk. Burası benim için çok önemli bir yer. Nasip olur da milletvekili seçilirsem önemli hizmetlerim olacak. Baba toprağında en yüksek oyun çıkmasını arzuluyorum. Nevşehirli olmak, Kozaklılı, Karasenirlili olmak dedemden babama, babamdan bana bir şereftir. Sıcak yüzleri görmek beni çok mutlu etti. Cumhurbaşkanlığı hükümet seçiminde bize bütün desteğinizle yardımcı olacağınızdan eminim.” diye konuştu.

Karasenir evladını bağrına bastı...

Baba ocağında gönül diliyle konuşarak Doğup, büyüdüğüm, "Yazın Tozunu, Kışın Karını Çiğnediğim" bu topraklara bir vefa borcum var diyen Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, uzun yıllardır davasına inandığım AK Parti ile siyasetin içerisindeyim, İki hedefim var birincisi, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Başkan yapmak diğeri ise sevdalısı olduğum şehirime Milletvekili olarak vefa borcumu ödemek. Önümüzde ülkemiz için bir anlamda var olma mücadelesi var.  2023, 2053, 2071 hedeflerine daha emin adımlarla yürümek için 24 Haziran seçimleri çok önemli. Bu yüzdendir ki, Milletin adamı "Recep Tayyip Erdoğan" kazanırsa Türkiye Kazanır, mazlumlar kazanır, Nevşehir kazanır, Kozaklı kazanır, siz kazanırsınız halkımız kazanır" dedi. Gördüğü ilgi karşısında duygulu anlar yaşayan Çalışkan, Allah nasip eder ve halkımızda teveccüh ederse hemşehrilerimin bu sevgisine layık olmak için mecliste var gücüyle çalışacağını söyledi.

Çalışkan “Durmak yok, yola DEVAM."

"Türkiye üzerinde kirli plan yapanların oyunlarını bozmak için 24 Haziran'da kurulacak sandıklarda güçlü bir iktidar, güçlü Meclis, sürekli istikrar için milletimizin karar ve vicdanına başvuracağız." diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili  Adayı Emre Çalışkan, yapılacak daha çok işin olduğunu söyleyerek, Gelişen, değişen büyüyen Nevşehir ve Güçlü bir Türkiye için Durmak Yok Yola devam" dedi...

 müthiş bir coşkuyla karşılandığımız  Kozaklı da evladını bağrına bastı. 

Çalışkan'a Kozaklı ziyaretlerinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli, Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer, AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Akif Kabukcuoglu, Avanos AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal,  ve partililer katıldı.