Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) Kozaklı Belediye Başkan Adayı Av. Akif Kabukcuoğlu, esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Kozaklı ilçe merkezinde bulunan esnaf ve işyerleri ziyaret eden Kabukcuoğlu, vatandaşları 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’ye destek vermelerini istedi.

Gittiği tüm işyerlerinde büyük bir ilgiyle karşılanan Kabukcuoğlu, esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyip projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçede belediyecilik hizmetlerine yeni bir anlayış getirmeye hazırlandıklarını belirten genç başkan adayı Kabukcuoğlu, "Birlik ve beraberlik içinde gayret gösteren arkadaşlarımızla çok çalışarak, Kozaklı ilçemizi inşallah AK Belediyecilikle buluşturacağız. Her kapıyı çalıp herkesle kucaklaştık. İlçemiz için birbirinden güzel projelerimiz var" dedi.

Ziyaret ettiği vatandaşların büyük ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Kabukcuoğlu; "Hemşerilerimin dertleri derdimdir,  31 Mart'tan sonra dertlerine derman olmaya, Kozaklımızı daha gelişen bir ilçe yapmak için elimden geleni yapacağım. Doğup büyüdüğüm memleketimin insanları hizmetin en güzeline layıktır" dedi.