AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Akif Kabukçuoğlu beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, İlçede yeni bir uygulama başlattı.

Konu hakkında açıklamada bulunan AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Akif Kabukçuoğlu,"Hafta içi hergün parti binamız açık olacak ve halkımızın derdini dinleyeceğiz. Yine bu yeni uygulama ile birlikte, yapılan  çalışmalar ve projeler halkımıza anlatılacak" dedi.

"Talepler dinleniyor, çözüm üretiliyor"

AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Akif Kabukçuoğlu, "Muhabbet Çayı" adı altında düzenlenecek buluşma ile parti binasında bizzat vatandaşlarla ilgilenilerek halkın sorunları dinlenecek. Partimizde hergün yönetimden kişiler olacak" dedi.

'Muhabbetimiz bizi güçlendiriyor'

Muhabbet ve istişare bizi daha da güçlendiriyor. Geleceğe güçlü ve iyi bakmamıza sebebiyet veriyor açıklamasında bulunan İlçe Başkanı Kabukçuoğlu; "Karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dahil ederek onlar için hizmet üretiyoruz. Kozaklılı hemşehrilerimizden gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer taraftan vatandaşlarımızın bizimle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz. Halkımızla beraber olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin ve Kozaklı ile birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Tüm Vatandaşlarımızı Hafta içi hergün 13.00 ila 16.00 arasında parti binamızda "Muhabbet çayımıza" bekliyoruz.

Öte yandan Kozaklı'da başlatılan bu yeni uygulamanın diğer ilçelerede örnek olması bekleniyor.

Haber: Emrah Tufan