Nevşehir ili Kozaklı ilçesi Belediye Başkan Adaylığı için Kozaklı ilçe kamuoyunda 2013 Yerel seçimlerinde sürpriz bir isim kamuoyunda iyiden iyiye konuşulmaya başlandı.Bu ismi ilk kez FİB Haber açıklıyor…

Kozaklı ilçesinde 2013 Yerel seçimlerinde AK Partiden Aday adaylığı için ismi konuşulan kişi AK Parti Kozaklı İlçe Başkanı Ahmet Ensonra

2013 Yerel Seçim öncesinde Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde özellikle AK Partiden kimin aday olacağı sorusu ise şuanda en çok konuşulan konu olarak ilçe kamuoyunda gündemde yerini koruyor.

Hatırlanacağı üzere AK Partiden Erdoğan Çelik 1.884 oy alırken Milliyetçi Hareket Partisi Kozaklı Adayı Yusuf Polat 1.774 oyla çok az bir oy farkıyla 29 Mart 2009 Yerel Seçimlerinde Kozaklı Belediye Başkanlığını kazanmıştı. FİB Haber Merkezi olarak yaptığımız araştırmada vatandaşlar Kozaklı ilçesinde ilçede artık bir değişim istiyor.

 

FİB Haber merkezi olarak yaptığımız ilk kamuoyu araştırmasında ise AK Parti den Kozaklı ilçe Başkanlığı görevini sürdüren Ahmet Ensonra ismi iyiden iyiye dillendirilmeye başlamış gözüküyor.

Kozaklı ilçesinde Ahmet Ensonra kimdir sorusunu sizler için araştırdık..

Ahmet Ensonra kimdir?

1973 Doğumlu olan Ahmet Ensonra 39 yaşında.Kozaklı ilçesinde yaşıyor.Kozaklı da halkın büyük güven ve saygınlığını kazanmış olan Ensonra ilçede Esnaflık yapıyor. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'de işletme okuyan Ensonra evli.

 

2013 Kozaklı Yerel Seçimlerinde Başkan Adayları

 

Erdoğan Çelik Adalet ve Kalkınma Partisi

 Yusuf Polat Milliyetçi Hareket Partisi

 Mehmet Bülbül Cumhuriyet Halk Partisi

 Cumhur Özyürek Saadet Partisi

 Zekiye Demir  Demokrat Parti

 

Kozaklı ilçemiz için hayırlı bir Yerel Seçim diliyoruz...

Kozaklı ilçesinde Belediye Başkan adaylarını ve Kozaklı Belediye Başkanlık seçimleri anket ve sonuçlarını FİB Haber.Com da sizlerle ilerleyen günlerde paylaşacağız.