AK Parti Nevşehir Kadın Kolları İl Başkanı Nihal Kutlar, Kılıçdaroğlu'nun Bakan Ramazanoğlu'na yönelik sözlerine; “ Kılıçdaroğlu kullandığı üslupla kendi ahlakının ve kişiliğinin düzeysizliğini göstermiştir. Siyasi tarihimizde kara leke olarak adlandırılacak bu üslubun bir özrü yoktur” dedi.
Kutlar, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun dünkü grup toplantısında "Valisi konuşmuyor, Milli Eğitim Bakanı konuşmuyor. Aileden sorumlu Bakan da zaten birilerinin önüne yatmış vaziyette o da konuşmuyor" şeklindeki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu'na yönelik sözlerini sert bir dille kınadı.
Kutlar, şöyle konuştu;
"Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partisinin dünkü grup toplantısında, Aile ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Bakanımıza yönelik, haddini aşan çirkin sözlerini milletimiz ve bizler şaşkınlıkla izledik. Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı’nın, hükümetimizin Aile ve Sosyal Politikalardan sorumlu kadın bir Bakanı hakkında sarf ettiği seviyesiz söylemleri esefle kınıyorum.
Bir insanının konumu ne olursa olsun bir kadın hakkında bu derece çirkin söylemi kullanmış olması ahlaksızlığının ve seviyesizliğinin bir göstergesidir. Kılıçdaroğlu’nun bakanımıza yönelik bu hadsiz ithamı ve iftirası Türki siyasi tarihimizde ve CHP tarihine geçecek kara bir lekedir. Hezimetleri ve söylemleri ile Türk siyasi tarihinin en başarısız parti lideri olarak tarihe geçen Kılıçdaroğlu'nun kendisinin de bu sözlerini ilerleyen yıllarda utançla hatırlayacağını düşünmekteyim. Bu açıklamaların Kılıçdaroğlu'nun ailesindeki kadınları ve CHP mensubu tüm kadınları da rahatsız ettiğini tahmin ediyorum. Bu sebeple CHP liderinin bu üslubunun kadınlarımızın ve milletimizin gözünde bir özrü yoktur."