AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz Başkanlığında Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi ve DERSİAD Nevşehir Şubesi üyelerinin de aralarında bulunduğu 44 kişilik Nevşehir Heyeti, İsrail'in işgali altındaki Filistin'e destek vermek, aziz milletimizin dualarını; mazlumların gür sesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın selamlarını iletmek üzere “Peygamberler Diyarı Kudüs”e gittiler. Açıkgöz başkanlığındaki Nevşehir heyeti, Filistin’e destek için gittiği Kudüs’te Mescid-i Aksa’yı da ziyaret ettiler.

Burada açıklamalarda bulunan AÇIKGÖZ,
“Müslümanların kanayan yarası Mescid-i Aksa, Kudüs, Filistin de yalnız değildir. İlk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’ nın onurunun korunması, kutsiyetinin muhafazası boynumuzun borcu, bütün Müslümanların da ortak sorumluluğudur. Mazlumların gözyaşı Suriye’ de, Irak’ta, Filistin’ de her an akmakta; bu acıları dindirmek ise insanlığın öncelikli görevidir. Medeniyetlerin kurulduğu Ortadoğu’da dünya mirasları bir bir yok edildi. Esenliklerin yaşandığı kutlu coğrafyalarda anasız, babasız, vatansız yavrucukların feryatları insanlık vicdanına dokunuyor. Gelin, hep birlikte barışı kalıcı hale getirelim.

             15 yıldır dünyanın her yerinde mazlumların gür sesi, ümmetin umudu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN acımasızlara karşı dik durdu, ‘oneminute’ dedi, korkmadan, yılmadan, yorulmadan da mağdurların yılmaz savunuculuğunu devam ettiriyor. Biz bu zulümlere karşı sağır, dilsiz, vurdumduymaz olamayız, kayıtsız kalamayız. Milletin lideri her platformda haklı seslenişini dile getiriyorsa, ‘Asım’ın Nesli’ de yerli ve millî değerlerini yaşayarak, yaşatarak en güzel örneği teşkil etmeye devam edecektir.  Kudüs, “Ezilenlerin gür sesidir O/Suskun dünyanın hür sesidir O/ Gücünü milletten alan dünya lideri Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN”ın sevgisi Kudüs sokaklarında yüksek sesle yankılanıyor.

            Gençler, sizlere güveniyoruz. Barış içerisinde yaşayacak bir dünya sizlerin omuzlarında yükselecektir. Hiçbir zaman ne sömüren ne de sömürülen olmayın. Öz benliğinizi bir kez daha yansıttığınız 15 Temmuz gecesi gibi, dünyadaki hiçbir zorbalığa eyvallah etmeyin çünkü sizlerin yüreğindeki iman dünyadaki tüm fani güçlerin üzerindedir. Sabredeceğiz ancak sabrederken de çalışacağız. Susmayacağız, mazlumların sesi olmaya hep birlikte devam edeceğiz. Zalimin yüzüne zulmünü haykıracağız. Kin beslemeden, ilahî adaletin tescil edileceği günü bekleyeceğiz. Türkiye, barışın garantisidir.” dedi.