TBMM Meclis Başkanı İsmail Kahraman, STK ve Vakıfların Genel Başkanlarını Dolma Bahçe Sarayı'nda ağırladı. 

Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Muzaffer Leblebici, Meclis Başkanı İsmail Kahraman'ın özel davetlisi olarak katıldığı bu önemli buluşmada Nevşehir'i temsil etti.

Birlik Vakfı Nevşehir Şube Başkanı Muzaffer Leblebici, Geçirdiği rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören Meclis Başkanı İsmail Kahraman'a Nevşehir halkının selamlarını ve geçmiş olsun dileklerini iletti. TBMM Meclis Başkanı Kahraman'da Birlik Vakfı Başkanı Leblebici aracılığı ile Tüm Nevşehir halkına sevgi ve selamlarını ileterek, sıhhatini tekrar kazandığını, tedavi süresince kendisini arayan ve dua edenlere teşekkür etti. 

Leblebici, Birlik Vakfı Kurucular Kurulu ve TBMM Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Birlik Vakfı Genel Başkanı Avukat Mehmet Alacacı ve Ak Parti MKYK Üyesi Yaşar Karayel ile birlikte bir süre Nevşehir hakkında sohbet ettiler. 

Kahraman, Sağlığına kavuştuktan sonraki ilk toplantısını STK ve Vakıfların Genel Başkanları ile yaptı.


Sağlığına kavuştuğu görülen Meclis Başkanı Kahraman, STK Genel Başkanlarını kabulünde kendine has üslubuyla, Başkanları selamladı, ülke gündemine dair son gelişmeleri ve 16 Nisan Halk oylamasına dair görüşlerini paylaşarak istişarelerde bulundu. 

Eski Türkiye'de yaşanılanları hatırlatarak referandumda neden 'evet' denmesi gerektiğini örneklerle anlatan Kahraman, ülkemizin yeni döneme hazır olduğunu belirtti.

16 Nisan'da Türkiye'nin geleceğinin şekilleneceği bir halk oylamasının yapılacağı hatırlatan Kahraman, Tek Bayrak Tek Vatan Tek Millet ve Tek Devlet için Tabiki "EVET" dedi.

Referandumun önemine dikkat çeken Kahraman, 16 Nisan'ın aynı zamanda 15 Temmuz'un bir cevabı olacağını söyledi. Kahraman, 16 Nisan'da yapılacak referandumda "evet" çıkacağına inandığını da belirterek, Bu referandum siyaset üstü bir mesele. "Ülkemiz ve güçlü bir Türkiye için evet diyelim" sözleriyle tüm halkımızı EVET demeye davet etti.


Meclis Başkanı Kahraman, Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantı sonrası STK ve Vakıf Genel Başkanlarıyla bir araya gelmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine ayrı ayrı teşekkür etti.