AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ve il teşkilatıyla birlikte esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, 31 Mart Yerel Seçimler kapsmaında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ile belediye meclis üyesi adayları; esnaf ziyareti yaptı. 

Esnaflarla kısa sohbetler yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta ve beraberindeki heyet, 31 Mart ’da gerçekleştirilecek seçimlerde esnafların AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’ya destek istedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, “Yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri, gerek ülkemiz ve gerekse memleketimizin geleceği adına tarihi bir önem arz ediyor. Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Rasim Arı ile Gönül Belediyeciliği için 31 Mart'ta sandıkları patlatacağınıza ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum. Biz 31 Mart'a kadar Rasim Arı'yı size, 31 Mart'tan sonrada sizleri Rasim Arı'ya emanet ediyoruz” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Genel Başkan Yardımcımız Dr. Leyla Şahin Usta, İl Başkanımız Rauf Yanar ve Nevşehir Belediye Başkan adayımız Rasim Arı ile esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. 31 Mart'ta halkımızın dualalrı, güçlü destek ve teveccühleri ile yolumuza devam edeceğiz " dedi.