NEVŞEHİR(MHA) AK Parti 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde belediye başkanları, belediye meclis üyesi adayları ve İl genel meclis adayları listesini Nevşehir Seçim Kuruluna teslim etti.
AK Parti Kayseri Milletvekili ve Nevşehir Koordinatörü Yaşar Karayel Başkanlığında, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz İl Seçim Kuruluna bugün aday listelerini teslim ederek 30 Mart 2014 seçimlerine kesin listesini de belirmiş oldu.
Konuyla ilgili  bir açıklama yapan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Kazım Sunar, tüm adaylara başarılar diledi. 
Sunar, “Belediye Başkan Adaylarımızın belirlenmesi çalışmalarında olduğu gibi Belediye Meclisi Adaylarımızın belirlenmesi için de il teşkilatımızda oluşturduğumuz komisyonlar, il başkanı olarak ben, milletvekillerimiz, Nevşehir Belediye Başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, ilçe koordinatörlerimizle her ilçeyi tek tek görüşerek adaylarımızı belirledik. ¬İl Koordinatörümüz ve AK Parti Kayseri Milletvekilimiz Sayın Yaşar Karayel de çalışmalarımıza katıldı ve listelerimiz kesinleştikten sonra İl Yürütme Kurulumuz listeleri imzaladı. Bu çalışmaların ardından ortaya çıkan Belediye Meclis Üyesi Aday kesin listelerimiz, bugün ilçe başkanlarımız ile ilçe koordinatörü il yönetim kurulu üyelerimize teslim edildi ve söz konusu listeler, İlçe Seçim Kurulları’na teslim edildi. Ben, bütün adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.