Bugün partimizin milletvekili adayları ilan edildi. Liyakat, sadakat, parti kimliğine uygunluk gibi kriterlerin sonunda, Allah'ın nasip edeceği isimler bayrağı taşıyacak.

Görev verilen ve verilmeyen tüm AK Parti sevdalılarının canla başla çalışacağı bir seçim süreci geçirileceğine olan inancım tam. Hedefimiz olduğu üzere, Nevşehir'de yine 3, Türkiye'de de 400 Milletvekilliğinin kazanılması için, Yeni Türkiye'nin inşasında görev alacak, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine milletimizi taşıyacak olan kadroları hep birlikte seçeceğiz.

Millete hizmet etmek için kutsal bir vesile olan bu makam ve mevkilerin geçici olduğunun, Allah'ın takdiriyle nasip olduğunun ve herşeyden önce Hiç olduğumuzun bilinciyle yola çıktığım aday adaylığı sürecimde samimiyetime inanarak destek olan, yüreğini ortaya koyan tüm dostlarıma ve hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu süreçte istemeyerek de olsa kırdığım insanlar varsa haklarını helal etmelerini istiyorum.

Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun yolundan giderek, davasına inanarak yürüttüğüm çalışmalar sebebiyle uzun bir süredir ihmal ettiğim başta eşim ve kızım olmak üzere aileme, destekleri ve anlayışları için huzurlarınızda teşekkür ediyorum.

Benimle birlikte aday adayı olarak bu kutlu yokculukta "Ben de varım" diyen tüm aday adayları için de haklarında hayırlı olanın tecelli etmesini ümit ediyorum.

Aday adaylığı sürecinde olduğu gibi, aktif seçim kampanyasının yürütüleceği adaylık sürecinde de yüreğini ortaya koyarak çalışacağına inandığım Ak yürekli teşkilat mensuplarımıza da teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.

Allah'a emanet olun.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Mahmut Sami Uluer