7 Haziran 2015 genel seçim sonuçlarıyla beraber mevcut isimlerle birlikte TBMM'ye ismi "Mehmet" olan 38 milletvekili girdi. Bunlardan biriside Nevşehirli MHP Milletvekili Mehmet Varol oldu.  

İşte Meclise giren AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu gibi 38 Mehmet'ten Nevşehirli 25.Dönem MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol...


MEHMET VAROL KİMDİR?
Mehmet Varol Kimdir?

Mehmet Varol, 04 Eylül 1964 tarihinde Nevşehir’de doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise tahsilini Nevşehir’de tamamladı.1983 yılında Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde yüksek öğrenimine başladı ve 1987 yılında mezun oldu.1990 yılında Özel Eğitimci olarak meslek hayatına atıldı. Nevşehir’de bulunan spor kulüplerinde ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yöneticilik yaptı. Milli Eğitim Kurumlarını Koruma Ve Yaşatma Derneği’nde uzun süre başkanlık yaptı.2003-2011 yıllarında Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanlığı yaptı. Ticaret Odası Meclis Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır.Kendisine ait eğitim kurumlarında kurucu olarak meslek hayatına devam eden Mehmet VAROL, Arapça, Farsça ve İngilizce bilmektedir.30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi‘nden Nevşehir Belediye Başkan Adayı oldu.Mehmet Varol, evli ve 2 çocuk babasıdır.