Menderes Türel, belediye başkan adaylarının belirlenmesiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı...


Teketek programında Fatih Altaylı’nın ve izleyicilerin sorularını yanıtlayan AK Parti Milletvekili Menderes Türel, 2014 yerel seçimleri için en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Milletvekili Türel, biz stratejimizi muhalefete göre değil, kendi doğrularamız ölçüsünde belirleriz şeklinde konuştu…

Ak Parti’den Belediye Başkanlığı adaylığı düşünenlere Menderes Türel, seçim süreciyle ilgili olarak, Halka yakın, Halkına ve “Partiye ihanet etmemiş, seçimlerde karışımıza çalışmamış, isimler dikkate alınacak” dedi...
 
Adaylar Nasıl Belirlenecek
 
Milletvekili Türel, 2014 seçimlerinde en iyi adayı değil, en uygun adayı belirleyeceğiz. Teşkilatlarımızın görüşlerini alarak, aynı zamanda üniversite rektörlerinin, STK’ların, kanaat önderlerinin görüşlerini de alacağız. Burada eğitimi çok iyi olabilir ama uygun değildir. İşte o arkadaşımızı kötü olduğu için değil, uygun olmadığı için aday yapmayacağız. Ama son kararı yine Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan verecektir dedi.

Türel:  Bize uygun olan lazım’...
Ak Parti’den Belediye Başkanlığı adaylığı düşünenlere Menderes Türel, seçim süreciyle ilgili olarak, “Partiye ihanet etmemiş, seçimlerde karışımıza çalışmamış, isimler dikkate alınacak” dedi.
 

Fatih Altaylı'nın programına konuk olan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Antalya Milletvekili Menderes Türel, belediye başkan adaylarının belirlenmesiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Haber Türk TV’de Fatih Altaylı’nın sunduğu ‘Teketek’ programına konuk olan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, alkol yasakları ve 2014 belediye seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
“EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ”
Teketek programında Fatih Altaylı’nın ve izleyicilerin sorularını yanıtlayan AK Parti Milletvekili Menderes Türel, 2014 yerel seçimleri için en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Milletvekili Türel, "Biz stratejimizi muhalefete göre değil, kendi doğrularımız ölçüsünde belirleriz" şeklinde konuştu
“TEŞKİLATLARIN GÖRÜŞÜ ALINACAK”
Milletvekili Türel, "2014 seçimlerinde en iyi adayı değil, en uygun adayı belirleyeceğiz. Teşkilatlarımızın görüşlerini alarak, aynı zamanda üniversite rektörlerinin, STK’ların, kanaat önderlerinin görüşlerini de alacağız. Burada eğitimi çok iyi olabilir ama uygun değildir. İşte o arkadaşımızı kötü olduğu için değil, uygun olmadığı için aday yapmayacağız. Ama son kararı yine Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan verecektir" dedi.
“BEN KAYBETTİM, ANTALYA KAZANDI”
Fatih Altaylı’nın "AK Parti Genel Merkezi size Antalya Büyükşehir’e aday olarak gösterirse, kararınız ne olur" sorusuna ise Milletvekili Türel çok ilginç bir cevap verdi. Vekil Türel, "Elbette isterim. Genel merkezimiz bana bu şekilde bir görev verirse kabul ederim ve elimden geleni yaparım" dedi. Fatih Altaylı’nın "Siz seçim kaybettiniz, oysaki çok hizmet ürettiğinizi biliyoruz" sorusuna ise Türel; "Ben haklıydım ama zaten Antalya kazanacaksa, ben kaybetmeye hazırım demiştim. Antalya kazandı, ben kaybettim" şeklinde cevapladı.
ALKOLLE İLGİLİ SORU YAĞMURU
Alkol yasakları ile ilgili açıklamalarda da bulunan Türel soru yağmuruna tutuldu. İzleyicilerden gelen ‘Menderes Bey kendileri içiyor mu?’ sorusuna Milletvekili Menderes Türel, içiyorum veya içmiyorum şeklinde cevap vermedi… Milletvekili Türel, herkes kendi hesabını Allah’a verecektir dedi. Bunun üzerine Sunucu Fatih Altaylı, ben içerim ama edebimle içerim dedi. Bu cevap karşısında Milletvekili Türel sessiz kaldı.