AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Avanos ilçesine bağlı Çalış ve Özkonak beldelerini ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'nin ziyaretlerine AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatih Kesal ile İl Genel ve Belediye meclis üyesi adaylarıda eşlik ettiler. Heyet, ziyaretlerde esnafların ve halkın sorunlarını ve taleplerini dinlediler.

Menekşe ve beraberindeki heyet ilk olarak Özkonak'a çıkarma yaptı...

Milletvekili Menekşe: "Sözü Bir, Özü Bir olan Beldemiz Avanos/Özkonak’tayız. İlk olarak partimizin seçim ofisinde hemşehrilerimizle bir araya gelerek Beldemizin, Şehrimizin ve Türkiye’mizin 2002 den bu yana nerden nereye geldiğini konuştuk ve vatandaşlarımız “Biz her şeyin farkındayız. AK Parti ile durmak yok yola devam” dedi.‬

Menekşe, Milletin efendisi değil hizmetkarı olarak çıktıkları bu kutsal yolculukta hiç kimseye karşı yok şuncu buncu, yok şu partili bu partili gibi hiç bir ayrım içerisinde olmadıklarını, herkese adil bir şekilde eşit hizmet anlayışıyla yürüdüklerini ve bunun da vatandaşlar tarafından net bir şekilde görünüp bilindiğini söyledi.

Menekşe: 'Özkonaklı hemşehrilerimiz 31 Mart'a çoktan hazır...'

Menekşe Özkonak'ta önce partisinin seçim ofisi ardındanda esnaf, ev ve kahvehanalerde vatandaşları ziyaret etti.

Özkonaklı esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, 31 Mart'taki yerel seçimlerinde Özkonak Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Macit için destek istedi.

‪Açıklamasında; "Avanos/Özkonak Beldemizde yaptığımız ev ziyaretleri ve esnaf gezilerinde vatandaşlarımızla Tevazu Samimiyet Gayretle kucaklaşmaya devam ediyoruz. Vefa ziyareti kapsamında da  Özkonak Belde Başkanımız Nuri Özkan’ın dayısı ve 1984.1989 Anap Özkonak Belediye Başkanı 1989.1994 İl Genel Meclisi üyesi Ali Özkan beyi evinde ziyaret ederek yapmış olduğu hizmetler için kendisine teşekkür ettik.‬ Genel olarak, görüyoruz ki Özkonaklı hemşehrilerimiz 31 Mart'a çoktan hazır. Ve Özkonak'ın kararı Gönül Belediyeciliğinin ve hizmetlerin devamı... Reis'e Özkonak'tan selam Yola devam " dedi.

Milletvekili Menekşe'nin Özkonak'tan sonraki durağı Çalış beldesine oldu...

Menekşe: 'ÇALIŞ'acağız kazanacağız...'

Avanos'un Çalış kasabasına yaptığı ziyarette de büyük ilgiyle karşılan Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe vatandaşlardan 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Çalış Belediye Başkan Adayı Kazım Yılmaz için destek istedi. Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer ve TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Oğuzhan Alkan'da ziyarete eşlik etti.

Milletvekili Menekşe: 'Avanos/Çalış Beldemizdeyiz. Hemşehrilerimize bize göstermiş oldukları teveccüh ve samimiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Anadolu’muzun bağrında bulunan hemşehrilerimiz hiçbir zaman bizi mahcup etmedi, etmeyeceklerininde sözünü verdiler. Tevazu Samimiyet Gayretle Durmak Yok Yola Devam" dedi.

Milletvekili Menekşe konuşmasının devamında da; "Allah'a hamd ediyorum. Bizim gönlümüzde herkese yetecek kadar sevgi var. Biz Hz. Ali'nin 'Öyle yaşa ki öldüğünde düşmanların bile ağlasın' diyen sözünü kendisine felsefe kabul etmiş insanlarız. Bugün buraya başımızı önümüze eğdirecek, yüzümüzü kızartacak bir yanlışın içerisine girmemiş olmanın rahatlığı huzuru ve onuru ile gelebiliyoruz. Kendi işimize göstermediğimiz hassasiyeti kamunun kaynaklarını kullanırken gösterdik. O yüzden de bugün gönül rahatlığı ile sizlerin karşısındayız, desteğinizi istiyoruz. Yaptıklarımızı anlatıyor yapacaklarımızı paylaşıyoruz. Ve 31 Mart'ta siz değerli hemşehrilerimizden Başkan adaylarımıza oylarınızla destek vermenizi bekliyoruz" diye konuştu.