AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, AK Parti Merkez İlçe teşkilatının olağan haftalık toplantısına katıldı.

AK Parti Nevşehir İl Binasında İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan Başkanlığı'nda yapılan haftalık olağan Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı'na AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan'ın ardından açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, "Göreve yeni atanan AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Ferit Yiğitarslan ve yönetiminin, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katılarak çalışmalarında başarılar dileyip hayırlı olsun dileklerimizi ilettik" dedi.

Milletvekili Menekşe; "Başkanımız ve yönetimi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz toplantıda ülkemizin geçmişten bugüne geldiği nokta ve 18 yıl içerisinde AK Partimiz ile yaptığı atılımlardan bahsettik. Sağlıkta, eğitimde, tarımda, ulaştırmada, savunma sanayinde ve bir çok alanda yaptığımız atılımlar ile muassır medeniyetler seviyesine yükselme yolunda devam eden Türkiye’miz için çalışmalarımıza Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde devam edeceğiz." dedi.