AK Parti 27. dönem Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe merkez ilçeye bağlı Alacaşar köyünde vatandaşlar ile bir araya geldi.

 AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe seçim çalışmalarına gece gündüz demeden aralıksız çalışıyor. Milletvekili adayı Menekşe gün içerisinde Ürgüp, Ortahisar, İbrahimpaşa köyünün ardından akşam ise Alacaşar köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Alacaşar köyünde 24 Haziran seçimlerinin önemini vatandaşlarla paylaşan AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Yücel Menekşe, “ Öncelikle saatini bir önemi olmadığını bizlere bu akşamki toplantımızda bir kez daha göstermiş olduğunuz için teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Vakit Türkiye Vakti çağrısına siz buradan gecenin bir yarısında karşılık vererek biz hazırız mesajı verdiniz. Bu yüzden sizlerle ne kadar övünsek azdır. Biz seçimin önemini anlatmak için buradayız ama görüyorum ki Alacaşar’da vatandaşlarımız güçlü Türkiye için Vakit Türkiye Vakti’nin çoktan demişiniz. Bu yüzden bizler burada sizlerle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyuz. İnşallah 24 Haziran akşamında da sizlerin destekleriyle AK Parti iktidarı ile ülkemiz daha da güçlenecektir” dedi.

Alacaşar köyünde vatandaşlar daha sonra günü anısına AK Parti milletvekili adayı Yücel Menekşe ile hatıra fotoğrafı çekinmesinin ardından ziyaret sona erdi.