TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, "Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız MKYK Üyemiz ve Elazığ Milletvekilimiz Metin BULUT’un katılımları ile Nevşehir Merkez, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımızın Aday tanıtım toplantısını büyük bir katılım ve coşku ile gerçekleştirdik. İl , İlçe Ve Belde Belediye Başkan Adaylarımız şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Rabbim birlikte çıktığımız bu yolda bizleri muvaffak eylesin.. " dedi.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım toplantısında konuşan TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, 16-17 yıllık AK Parti hükümetleri döneminde Nevşehir’in her alanda müthiş bir büyüme yakaladığını belirtti. 

Nevşehirli vatandaşlarında hiçbir zaman büyük dava insanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmadığına işaret eden Menekşe, bugüne kadar Nevşehir’de hizmet eden tüm belediye başkanlarına teşekkür etti ve bundan sonra seçilecek belediye başkanlarına da başarılar dileğinde bulundu.