31 Mart Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı İbrahim Ertürk'ün esnaf ziyaretlerine AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ile İl Genel ve Belediye meclis üyesi adaylarıda eşlik ettiler. Heyet, ziyaretlerde esnafların ve halkın sorunlarını ve taleplerini dinlediler.

Çat beldesinde esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, 31 Mart'taki yerel seçimlerinde AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı İbrahim Ertürk için destek istedi.

Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe: Bugün Çat'ta yaptığımız kahvehane, halk eğitim merkezi ve esnaf ziyaretlerimizde vatandaşlarımız Ak Kadrolarla #Durmak Yok Yola Devam diyor çok şükür.‬.. "Çatlı hemşerilerimiz her zaman milletimizin, devletimizin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın yanında olmuştur.‬  Milletimiz, kutsal değerlerimize saygısızlığı, zillet ittifakını ve kimin kimlerle beraber yürüdüğünü görüyor.‬ ‪CHP/HDP/İyi Parti/Saadet partisi ittifakına karşı 31 Mart yerel seçimleri için Şimdi bunlara 31 Mart'ta sandıklarda bir Osmanlı tokadı vurmaya var mıyız?" dedi.

Menekşe; "Çat’ta on beş yıldır gece gündüz demeden görev yapan Belediye Başkanımız Kamil Duru’ya teşekkür ediyoruz. Çat, Belediye Başkan adayımız İbrahim Ertürk ile 31 Mart’ta AK Belediyeciliğe devam diyor." dedi.