AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yücel Menekşe, Türkiye’nin AK Parti ile geldiği noktaya değinerek “bugün ülkemizde kim neyi söyleyemiyor ki?” dedi.

“İstikrarsız, yarını olmayan ve itibarı olmayan bir ülke konumundaydık” diyen Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yücel Menekşe, gündeme ilişkin www.fibhaber.com a yaptığı değerlendirmelerde şu ifadelere yer verdi:

“ülkemizi AK Parti öncesi ile sonrası olarak değerlendirdiğimizde çağ atlayan bir ülkeden bahsediyor olacağız. İstikrarsız, yarını olmayan ve itibarı olmayan bir ülke konumundaydık. Bugün kendi içindeki sorunlarına karşı samimi bir şekilde duyarlı olan ve bununla birlikte yurtdışında da önemli bir aktör durumuna gelen bir ülke olduk. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgemizde düne kadar sadece kan ve silah siyaseti yapılıyor iken bugün ‘silahı bırak’ deniliyor ve barış rüzgarları esiyor. AK Parti ülkedeki her vatandaşa ‘benim vatandaşım’ diyerek sahiplenme duygusunu yaşatıyor. Bunu seçime yönelik alışılmış bir söz olarak söylemiyorum. Vicdanen konuşuyorum”

İlimiz Nevşehir’deki Aday Adayı profilini doğru okumalıyız

Türkiye’nin geldiği noktaya ilimiz Nevşehir’deki aday adayı profiline işaret ederek farklı bir pencereden değerlendiren Yücel Menekşe sözlerini şöyle tamamladı: “İlimiz Nevşehir'den 55 tane pırıl pırıl Aday Adayı arkadaşımız var. Toplumun her kesiminden insan profili görebiliyoruz. Bedensel engellisinden, memuruna, işadamından ve fikir adamına kadar her profilden aday adayı var. Eski Türkiye’de böyle bir şey mümkünmüydü? Sadece belirli çerçevedeki insanlar siyaset yapardı ve siz o yapıya dokunamazdınız. Bu ülkenin, hepimizin, çoluğumuzun çocumuzun herkesin AK Parti’ye, barışa ve çözüme ihtiyacı var.” dedi.

Menekşe,Başkanlık Sistemi, Çözüm süreci ve Anayasa Değişikliği ile Genel seçimlerin Yeni Türkiye ve 2023 Yolunda Milat olduğunu ifade ederek 
7 Haziran'ın ülkemiz milletimiz ve partimiz için Zafer gecesi olması dileğinde bulundu.