Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Yücel Menekşe, halkın beklentilerine önem verdiklerini belirterek, “Vatandaşımızın en önemli beklentisi, AK Parti Hükümeti’nin son 13 yılda sağladığı istikrarın devam etmesi” diye konuştu.

Türkiye Belediyeler Birliği Meclis üyeliği ve Nevşehir Belediye meclis üyeliği görevinden istifa ederek, 25’inci dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı olan Nevşehir'in gülen yüzü Yücel Menekşe, çalışmalarını sürdürüyor.
Kentteki köy ,belde ve ilçelerle STK'ları ziyaret eden Yücel Menekşe, girilmedik gönül ve çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirterek, “Hizmet yolunda, vatandaşımızla tek tek görüşüp, istişare edeceğiz. Kentin milletvekilinden beklentilerini karşılamak için, halkın ne düşündüğünü bilmek önemli” dedi.

YÜCEL MENEKŞE, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Yücel Menekşe, köy, mahalle, ilçe ve belde ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye Başkan Vekilliği göreviyle halkla sürekli iç içe olduğunu dile getiren Yücel Menekşe, “Gerek görevimizi yaparken ve gerekse seçim çalışmaları kapsamında, hep halkla iç içe olduk. Çünkü biz vatandaşımızın talep ve beklentilerini hep önemsedik. Bu noktada gücünü, Hak’tan ve halktan alan AK Parti’den aday adayı olarak, güçlü Türkiye’nin oluşmasına katkı sağlamak istedik. Şu anda halkımızla bir araya geliyoruz ve talepleri yerinde dinliyoruz. AK Parti’ye oy veren ve vermeyen herkesin görüşünü alıyoruz. Kimseyi ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden hizmetlerin devamı için üzerimize düşeni yapacağımızı belirtiyoruz. En önemlisi vatandaşın ne istediğini, şimdiden net bir şekilde ortaya koyuyoruz” dedi.

Menekşe :  İstikrar sürecek!

2001’de kurulan ve “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” söylemiyle yola çıkan AK Parti’nin genel, yerel, cumhurbaşkanlığı ve referandumlarda hep kazandığına ve oyunu artırdığına dikkat çeken Yücel Menekşe, “30 Mart 2014 ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri, partimizin oyunu artırarak galip gelmesiyle tamamlandı. 2002’den bu yana yapılan her seçim, bize halkımızın milli iradeye ve istikrara verdiği önemi gösterdi. Vatandaşımız, istikrarın yani AK Parti Hükümeti’nin devam etmesini istiyor. Şu anda Türkiye önemli bir dönüm noktasına geldi. Geleceğin Türkiye’si ve Nevşehir'imiz için 400 vekil çıkaracağız. Bu noktada ilimizde de 3-0 olması için yoğun bir tempo ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 400 milletvekili ile yine tek başına iktidar olmayı hedefleyen AK Parti Hükümeti’nin istikrarı sürdürmesi için üzerimize düşeni yapacağız” ifadesini kullandı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yücel Menekşe, Nevşehir'in sorunları ve ihtiyaçlarına dikkat çekti.

 “Hem Nevşehir'imizin hem de ülkenin gündemi çok yoğun. Geçenlerde Somali büyükelçiliğimizin önünde bomba patlatıldı. Sonra Afganistan’da Kabil’de bomba patlatıldı. Bu bombaların kimler tarafından patlatıldığı belli. Türkiye de bunu biliyor. Türkiye’ye denilmek isteniyor ki; ‘Biz sana Diyarbakır’ı, Hakkari’yi çok görüyoruz. Senin ne işin var Kabil’de veya Somali’de?’ Ama kim ne derse desin, Türkiye büyümeye devam edecektir. İstikrar Türkiye’de sürecektir. Bu istikrarın en önemli teminatlarından biri de önümüzdeki 7 Haziran seçimleridir” dedi.


Nevşehir'in sorunları ve ihtiyaçlarına dikkat çeken Menekşe, “Bugüne kadar çok güzel yatırımlar yapıldı. İnşallah bu seçimden sonra Nevşehir iyice toparlanacak. Gerek Kapadokya gerçeğiyle Turizm konusu, gerek Hızlı Tren, gerek üniversite, gerek acemi briliği, gerek çevre yolu konusunda talepler inşallah Ankara’dan daha güçlü şekilde duyulacak ve takip edilecektir. Bu seçimin en önemli dönüm noktalarından birisi, 2023’e giden yolda yeni Türkiye’nin inşasında yeni anayasa yapımıdır. Ayrıca Anayasa değişikliği ile birlikte Çözüm Süreci ve Başkanlık sistemi Yeni ve Güçlü Türkiye yolunda önemli hususlar. İnşallah milletvekili olursak tüm bunlara katkıda bulunacağım inancındayım." dedi.

Dünden bugüne Partime değişik görevlerle birlikte hizmet etme onur ve şerefine nail olan bir kişi olarak memleketimizde ki tüm vatandaşlarımızın hassasiyetleri bizizde hassasiyetlerimizdir diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yücel Menekşe, Bu kutsal dava yolunda halkımızın Hizmetkarı olmaya talip olduk. Bu güne kadar Nevşehir halkımızın büyük destek ve duaları ile göstermiş oldukları teveccüh için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.