Nevşehir Ak Parti Milletvekili Yücel Menekşe, Genç Nevşehirliler Derneği Yönetimi ile Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız tarafından Ankara'da düzenlediği Büyük Nevsehirliler buluşması yemeğine katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Menekşe; 'Biz Nevşehirliyiz ve hep birlikteyiz. Bizler var olduğumuz ve Ankara'da görev aldığımız sürece bunu daha da ileriye götürmek için mücadele edeceğiz. Bizim bugün bir araya gelmemize vesile olan Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca ile Gümrük ve Turizm İşletmeleri Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız'a teşekkür ediyorum.

Bizim Nevşehirliler olarak bu birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek ve değerlerimize daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor. Diğer il ve bölgelerin oluşturduğu gibi bizim de bir Nevşehirliler lobisi oluşturarak daha da güçlenmemiz lazım.

Değerli kardeşlerim, biliyorsunuz Türkiye çok zorlu bir süreçten geçiyor. Bizlere düşen hem Nevşehir olarak, hem de Türkiye olarak güçlü olmamız gerekiyor.

Bizler Milletvekilleri olarak Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Anakaradayız. Sizlere her zaman kapımız açık. Nevşehir için çalışmaya devam edeceğiz.'dedi.