AK Parti TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi) haftalık olağan grup toplantısına katılan TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, "Hak davamızı geleceğe taşımak için gecesini gündüzüne katan Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğindeki büyük, güçlü ve yeni Türkiye’ye yakışan güçlü bir Nevşehir için, Reisimizin her daim destekçisi olacağımızı ve onun bize aşıladığı hizmet aşkıyla hizmetlerimizi sürdürmek için, değerli hemşehrilerimle birlikte 31 Mart'ta hep birlikte yine tarih yazacağız" dedi.

'31 Mart'ta hep birlikte zafer kazanacağız'

Yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde partisinin tüm belediye başkan adayları, meclis üyeleri ile ve il genel meclis üyelerinin tarihte görülmemiş bir coşkuyla seçileceğine inandığını vurguladı.

2023'e 4 kala kendimizi ufuk çizgisi olarak belirlediğimiz 2053 ve 2071 hedeflerimize de emin adımlarla yürüyoruz diyen Menekşe, “31 Mart’ta sizlerle birlikte omuz omuza tüm şehrimizin oyuna talibiz, biz büyük bir yolculuğun yolcularıyız. Gece gündüz tanımayacağız inşallah zafer 31 Mart’ta bizim olacak” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, "Biz AK Parti'yiz. Biz bu milletin inançlarının, bu milletin geleneklerinin, bu milletin ideallerinin ete ve kemiğe bürünmüş haliyiz. Bizim için esas olan makam ve mevki değildir. Esas olan bu millete rehberlik, önderlik etmektir, bu milletle omuz omuza geleceğe bu ülkeyi daha güçlü şekilde daha güçlü yarınlara taşımaktır. Ufkumuz Nevşehir ile sınırlı değildir. Ufkumuz sadece Türkiye’nin sınırlarıyla çizilmiş değil. Ufkumuz bütün yeryüzünü kapsıyor."

YAPAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEYİN SÖZÜNÜ VERMEDİK

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, milletimizin desteği ile 17 yılı dolu dolu geçirdik. Dünyada az görülen başarı hikayesini birlikte yazdık. Hem güven, hem gelişme hemde büyümeyi sağladık. Dağ gibi sorunları, dağ gibi hizmetlere dönüştürdük. Kurulduğumuz günden bugüne milletimize ne söz verdiysek, o sözleri yerine getirdik. AK Parti bir sevdadır, AK Parti Türkiye'nin bugünüdür, yarınıdır, aydınlık geleceğidir.

Bugün memnuniyet ve sevinçle diyorum ki, gençlerine, kadın adaylara en fazla güven duyarak, sorumluluk ve yer veren parti AK Parti'dir. Milletin partisi AK Parti'ye de bu yakışır. Biz sadece milletin yüzünü güldüren, aşına bereket katan işler yaptık. 17 yılda hayal edilenlerin gerçeğe döndüğüne şahit olduk. 17 yıl önce devraldığımız Türkiye ile şimdiki Türkiye'nin arasındaki değişim ortada. Türkiye'yi 3,5 kat büyüttük. Ülkemiz sürekli gelişiyor, güvenle büyüyor.  81 ilimizde yatırımda, istihdamda önemli mesafeler katettik." dedi.

Menekşe: "Reise Selam Yola devam"

Menekşe; "Geçmişte yaşanan hataların yeniden yaşanmaması için hiçbir küskünlüğe fırsat vermeyeceğiz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız Hep Birlikte Nevşehir olacağız. Teşkilat anlayışında, makamda olan insanlar gelip geçici olsa da tek baki kalan gönül verdiğimiz davamızdır. Biz tüm teşkilat mensuplarımızla yerel seçimlere çok iyi bir şekilde hazırlanacağız. Şimdiden 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimlerinin Ülkemize, milletimize ve Nevşehir’imize hayırlar getirmesini temenni ederim" dedi.

Nevşehirli vatandaşlarında hiçbir zaman büyük dava insanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hiçbir zaman yalnız bırakmadığına işaret eden Menekşe, bugüne kadar Nevşehir’de hizmet eden tüm belediye başkanlarına teşekkür etti ve bundan sonra seçilecek belediye başkanlarına da başarılar dileğinde bulundu.