AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve AK Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Şaban Topuz'un esnaf ziyaretlerine AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatih Kesal ile İl Genel ve Belediye meclis üyesi adaylarıda eşlik ettiler. Heyet, ziyaretlerde esnafların ve halkın sorunlarını ve taleplerini dinlediler.

Avanoslu esnaf ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, 31 Mart'taki yerel seçimlerinde Avanos Belediye Başkan Adayı Şaban Topuz için destek istedi.

Avanos ziyaretimiz devam ediyor.‬ ‪“AK kadrolar olarak bizler, gönüller yapmaya geldik. Yeni Avanos için projelerimizi Belediye Başkan adayımız Şaban Topuz kardeşimle adım adım gezerek Avanoslu hemşerilerimize anlatıyor, Avanoslu hemşerilerimizin 31 Mart’ta da desteklerini bekliyoruz.”‬ dedi.

"BİZ ADAYIMIZA GÜVENİYORUZ"

Milletvekili Menekşe, ilçenin sorunlarını bildiklerini Avanos halkının artık değişime ihtiyaç duyduğunu açıkladı.

Toprağın elle, elin çamurla, çamurun sanatla buluştuğu ilçemiz Avanos’un bir değişime ihtiyaç olduğunu vatandaşlarımız da çok net olarak ifade ediyor. CHP ve diğer partilere oy vermiş çok yoğun bir kitle Avanos'un geleceğinin bizimle daha iyi olacağına inanıyor ve biz Avanos'un öz evladı Şaban'ın projelerine ve kendisine güveniyoruz" diyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, "Tüm gün Avanos'da başkanımla çalışma yaptık. Avanos Nevşehir ve Kapadokya'nın turizmdeki önemli bir yüzü. İnşallah  Avanos'umuzun emin ellerde olduğunun müjdesini 31 Mart tarihinde vereceğiz” dedi.

Menekşe: '31 Mart’ta Şaban Topuz ile Avanos kazanacak'

Ziyaretlerimizde esnafın yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını ifade eden Menekşe, "Bu sevgi, ilgi ve alaka 31 Mart günü karşılığını bulacaktır. Ak Belediyeciliği özleyen hemşehrilerimiz 31 Mart’ta Avanos’umuzu Ak gönüllüler ile birlikte Durmak Yok Yola Devam ve Yaparsa Ak Parti Yapar diyerek Ak belediyeciliğe kavuşturacak İnşallah." diye işaret etti.

Ayrıca, Taşı Toprağı Sanat ve Tarih olan Avanos ile Toprağın sanata dönüştüğü ilçemizde kurduğu fabrika ve ilçemize kazandırdığı istihdam için İl Genel Meclisi üyemiz Fatma Parmaksız hanımefendiye teşekkür ediyor çalışma hayatında başarılar diliyorum.

AK Parti Avanos Belediye Başkan adayı Şaban Topuz'da "Milletvekilimiz Yücel Menekşe ve Ak Kadrolarımız İle Avanos Sanayi Bölgesinde Bulunan Esnaflarımızı Ziyaret Ettik. Göreve Geldiğimiz Günden İtibaren Tüm Esnaflarımızın Yanında Olacağız. Yetki sizden hizmet bizden..." dedi.