Ak Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Yücel Menekşe, Nevşehir Milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, aday adaylığı sürecinde kendisine destek veren tüm sevenlerine teşekkür etti.

AK PARTİ ADAY ADAYI MENEKŞE'DEN TEŞEKKÜR


Ak Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Yücel Menekşe,  Nevşehir Milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından FİB Haber Merkezimize yaptığı açıklamasında, aday adaylığı sürecinde kendisine destek veren tüm sevenlerine ve Nevşehir halkına teşekkür etti.

Yaklaşık iki ay süren aday adaylı maratonunda başta AK Parti olmak üzere toplumun tüm kesimlerinden destek gördüğüne dikkat çeken Yücel Menekşe, "Milletvekili aday adaylığı sürecinde başta İl Başkanımız, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Merkez İlçe yönetimi, Kadın Kolları Başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Başkanlıklarımız ve kademeleri ile Belediye Başkanlarımız ve tüm AK Parti teşkilatımız ile STK başkan ve yöneticilerine, tüm akrabalarıma, arkadaşlarıma, dost ve hemşehrilerime ve Nevşehir halkımıza ayrı ayrı teşekkür ederim.

Aday olalım, olmayalım Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettikleri gibi 2023 hedeflerinde Yeni Türkiye’nin inşasında 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlere kadar bu dava için çalışmaya devam edeceğiz. Aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Durmak yok hizmete devam" dedi.