Ak Parti 25. Dönem Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Yücel Menekşe Gerek Sivil Toplum Kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerde gerekse bugün yapılan Temayülde şahsına gösterilen ilgi destek ve nezaket nedeniyle bir teşekkür açıklamasında bulundu. 

Milletvekili Aday Adayı Menekşe “ Seçim kampanyasında ziyaret ettiğim ve bugünde temayülde oy kullanan tüm STK temsilcileri,Oda Başkanları ve yönetimlerine ilgisine teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

7 Haziran Genel seçimleri ülkemiz ve milletimiz için çok büyük önem arz ediyor.Bu bilinçle Davasına inandığımız AK Partimizin Aday adaylık sürecinde çok titiz bir çalışma yürütüyor.

Bu anlamda STK’ların üstlendiği görevin ve sorumluluğun farkında olarak tüm STK mensuplarının yüreğiyle ve vicdanıyla tercihte bulunacağına inanıyorum. Bu temeyül’ün Nevşehir için hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum.” Diye konuştu.


“PARTİMİZİN BİR NEFERİYİZ”

Milletvekili aday adayı Menekşe, şöyle devam etti; “Partimizin bize vereceği her göreve hazırız. Bugün STK temsilcilerinin aday adayları için kullandıkları tercihli oylar Genel Merkeze gönderilecek. Allah hepsinden razı olsun şahsıma büyük bir ilgi var. Biz Partimizin vereceği her göreve hazırız. 7 Haziran’da partimizin bir neferi gibi çalışacağım.” dedi.