NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde adayların kamuoyuna duyurdukları projelerinin partilerin alacağı oy oranlarında ister istemez etkili olması bekleniyor. Ancak Merkezin tek bayan belediye başkan adayının bir projesinin olup olmadığı bile belli değil.

Ak Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Büyük Birlik Partisinin ardından merkezde aday gösteren bir diğer parti Bağımsız Türkiye Partisi oldu. İkbal Şişman’ı merkez belediye başkan adayı olarak gösteren Partinin adayının basın yayın kuruluşlarında ne bir kare fotoğrafı, ne de memleketi için bir tek projesi bulunup bulunmadığına dair açıklaması yok.

Muhtemelen ağırlıklı olarak ilimizdeki bayanların oylarına talibim açıklaması yapması beklenen Bağımsı Türkiye Partisi Nevşehir Merkez Belediye Başkan Adayı İkbal Şişman’ı kamuoyuna bile tanıtamayan Bağımsız Türkiye Partisinin söz konusu adayı sadece adaysız kalmamak adına mı gösterdiği de merak konusu.