AK Parti Nevşehir Eski İl Başkanı Ersan Erkut yaptığı yazılı açıklamasında, 7 Haziran Genel Seçimleri “Mesele ağaç değil hala anlamadın mı? “ diyenlerle, karşı ümmetin seçimidir dedi...

 Mesele ağaç değil hala anlamadın mı? “ diyenlerle, karşı ümmetin seçimi.

Geçmişte her anlamda çok sıkıntılar yaşamış olan milletimiz, aradığı lideri bulmuş ve kaybetmeye de hiç niyeti yoktur. Recep Tayyip Erdoğan ülkemize ve milletimize Allah ın bir lütfudur. Her seçim bir diğerine göre, Türkiye’miz ve Ümmet açısından çok daha önemli hale gelmiştir.

13 Yıllık Ak Parti döneminde Türk siyasetine not edilen ibretlik durumlar vuku bulmuş, tüm bunlar Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ın dik duruşuyla, milletimizden aldığımız güç ve dualarla bertaraf edilmiştir.

2015 yılına hangi badirelerden gelindiğini asla unutulmaması gerekir. Şer ittifakların derdi geleceğin güçlü Türkiye si değildir. Sürekli ülkeyi sinsi planlarla tarumar etmeye, gözlerini karartanlara karşı her birimizin üzerine düşeni fazlasıyla yapması gerekir. Bu boynumuzun borcudur.

07 Haziran da Türkiye nin geleceği açısından son derece önemli bir seçim vardır. Her birimiz bu bilinçle olayları ele almamız gerekir. Ya 2023 GÜÇLÜ TÜRKİYE hedefinde hızla ilerleyen o trenle yola devam edeceğiz, yada ülke üzerinde her türlü komploları yapan şer güçlere teslim olacağız ve ülkemizi o karanlık yıllara Allah korusun teslim edeceğiz. Milletvekili adaylarımızın seçim çalışmalarında, vatandaşımıza 3. Sırada Ak Parti adayı, Ebubekir GİZLİGİDER değil, çocuklarınız var derken, geleceğimiz kastedilmektedir.

Bu bağlamda, sağ olsunlar, Nevşehir li hemşerilerimiz üzerlerine düşeni her zaman yapmıştır. Ak Parti açısından bu bir gurur vesilesidir. Nevşehir her hizmetin en güzeline layıktır. İcra ve hizmet noktasında olan kardeşlerimiz noksanlıkları olabilir. Bu telafi edilebilir bir durumdur, ama telafisi mümkün olmayan o karanlık günlere,fırsatçılara, kaos ve koalisyon beklentileriyle ellerini ovuşturanlara bu fırsatı verme NEVŞEHİR..

3-0 la bu oyunu boz NEVŞEHİR…

Allah yar ve yardımcımız olsun. Selam ve saygılarımla.

ERSAN ERKUT

AK PARTİ NEVŞEHİR E.İL BAŞKANI