İl Genel Meclisi Üyesi Metin Vural, AK Parti'den Acıgöl Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. 

AK Parti ilçe teşkilatına giden Metin Vural, "Acıgöl'ün geleceği için bende varım" dedi.

AK Parti Acıgöl Belediye Başkan Aday Adayı Metin Vural, "Sayın Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’ın liderliğinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için doğup büyüdüğüm Acıgöl ilçemiize, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla, yüz yıllık hayallerimizi ilmek ilmek işlemek adına. AK Parti’mizden Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ilk adımımı attığımı değerli hemşehrilerim ve kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda, Hayırlı Hizmetler etmeyi nasip etsin." dedi.

Acıgöl AK Parti İlçe Başkanı Rafet Yiğittekin'de, AK Parti Acıgöl Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunda bulunan Metin Vural'ı tebrik ederken, "Partimize hayırlı olsun" dedi. 

Metin Vural Kimdir?

03.03.1965 yılında Acıgöl İlçesinde doğdum. İlk ve Ortaokulu Acıgöl İlçesinde tamamladım. Meslek hayatıma Acıgöl ilçesinde fırıncı olarak başladım. Daha sonra bu mesleği oğluma devrederek emekli oldum. İki dönem belediye meclis üyeliği yaptım. Davasına inandığım AK Parti'nin kurucu üyesiyim şu anda il genel meclis üyesiyim. Evli ve üç çocuk babasıyım.