Milliyetçi Hareket Partisi 9. Dönem Siyaset ve Liderlik Okulu dersleri MHP Genel Merkezinde devam ediyor. Siyaset ve Liderlik Okulunda MHP'nin geleceğini inşa edecek her 
dönem için Türkiye genelinden 40 öğrenci sözlü mülakat ile seçiliyor. 

Seçilen öğrenciler 3 ay boyunca haftada 8 saat olmak üzere ekenomi, liderlik,sosyoloji,psikoloji,siyaset bilimi,İslam dini,İslam tarihi,Türk tarihi,milliyetçilik,Avrupa Birliği,İletişim,Dünya Siyaseti dersleri veriliyor.

Dersler Gazi Ünüversitesi,Sakarya Ünüversitesi,Kırıkkale Ünüversitesi'nin seçkin öğretim üyeleri ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcıları tarafından bizzat veriliyor.Konusunda uzman öğretim üyeleri tarafından verilen derslere devamlılık zorunluluğunun yanında,öğrençilerin mezun olabilmeleri için bitirme projesi talep ediliyor.

Milliyetçi Hareket Partisi 9. Dönem Siyaset ve Liderlik Okulu derslerine bu dönem için ilimiz seçilen Av Fazlı Koç da katılıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi 9. Dönem Siyaset ve Liderlik Okulu derslerinin bu haftaki dersi bizzat MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Zuhal Topçu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin baş danışmanı Prof.Dr Ahmet Selim Yurdakul tarafından verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi 9. Dönem Siyaset ve Liderlik Okulu dersleri 2 hafta sonra mezuniyet töreni ile sona erecektir.