MHP 25. Dönem Milletvekili aday adayı Av Fazlı Koç 21 Mart 2015 tarihli genel kurultaylarını değerlendirdi.
 
Açıklamasında ülkeninin dört bir yanından gelen gönüldaşlarımız ve delegelerimizle partimize yakışır bir şekilde hiç bir sorun yaşamadan kurultayımızı sonuclandırdık.

Öncelikli olarak tek yaratıcı Allah a hamd olsun sorunsuz kurultay yaptık. Genel merkezimizin yapmış olduğu başarılı organizasyon ile Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli yeniden genel başkan seçilmiştir. Katılımın çok yoğun olduğu kurultayda partililerimizde  bir kez daha göstermiştirki Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli önderliğinde iktidara hazırız.

07 Haziran 2015 tarihi gösterecktir ki Milliyetçi iktidar haksızlığa, yolsuzluğa, bölücülüğe,kayırmacılığa,mevcut iktidarın baskı ve zülmüne dur diyecektir. Bir millet uyanıyor Türkiye Sayın Genel Başkanımızı başbakan olarak bekliyor. Ülkenin refahı, huzuru, sosyal dengede eşitliği Genel merkezimizin çözümleri ile olabilir. Çiftçi mazlumluktan , esnaf borçtan, emekli hor görülmekten, çalışan iş hayatında ezilmekten projelerimiz sayesinde kurtulacaktır. Bu gün zülmün son bulmasına son 76. günüdür. Bu gün paralle destek veren yarın , inkar eden, askere bu gün derin devlet diyen , yarın hata yaptık diyen bir zihniyet ile karşı karşıyayız. Bir devletin anlık siyasetti anlık hedefi olmaz. Devlet illelebet baki olmalıdır. Devletin siyaseti en az asırlık olur lakin şu an tek gündelik hesplarla uğraşan bir yapıyla mücadele ediyoruz. Tek gündelik hesapları günü kurtarmalarıdır. Günü kurtararak bir siyaset olmaz. Günü kurtarırsanız  geleceğinizi kuramazsınız. Günü değil yarınlarımız kurataralım. Geleceği kurtarmak için BİZİMLE YÜRÜ NEVŞEHİR. Bir Osmanlı gücüne kavuşmak için, bir Selcuklu Devleti gücüne kavuşmak için BİZİMLE YÜRÜ TÜRKİYE dedi.