Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Aday adayı Av. Fazlı Koç , Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İsmail Ördü’yü ziyaret etti.

Koç, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İsmail Ördü’yü ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunurken 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ilimize, ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Milletvekili Aday adayı Av. Fazlı Koç, Toplumun bel kemiği olan esnafların sıkıntıları siyasiler için öncelikli önem arz eden konulardan olmasını gerektiğine olan inancımız tamdır. Her kesimle olduğu gibi esnaf ve sanatkarlarımızın da yanında bulunmamızın, teoride kalmayıp sahada çalışma yapmamızın, kendiminde Mesleği gereği esnafımızın dertleriyle iç içe olmamızın ve çözümler üretmemizin olumlu geri dönüşünü görmek bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu manada Esnaflarımızın dirlik ve sorunlarına çözüm manasında her zaman yanlarında olan Başta Birlik Başkanımız olmak üzere buradan diğer tüm kıymetli oda başkanlarımıza teşekkür ederiz.”dedi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İsmail Ördü ise ziyaretinden dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Fazlı Koç ’a teşekkür ederken seçim çalışmalarında başarılar diledi.