Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fatih İşbilir, basın mensupları ile bir araya gelerek, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Toplantıya; MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Ceviz, MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fatih İşbilir, il ve ilçe yönetiminin yanı sıra basın mensupları katıldı.
Seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Fatih İşbilir, her gittiği yerde genç ve dinamik bir aday adayı olmasından dolayı halkın kendisine sempati ile baktığını söyleyerek, ‘vatandaş, kendisine karşı yakınlık gösterilmesini istiyor.’ dedi.

Nevşehir’in, esnaf sorunlarını bilen İşadamı bir milletvekiline ihtiyaç duyduğunu belirten Fatih İşbilir, milletvekili seçilmesi durumunda mecliste esnafların, turizmcinin ve çiftçinin sesi olacağını vurguladı.
Nevşehir’in çok sayıda sorunu olduğunu söyleyen İşbilir, ‘Kapadokya’ya gelen turistlerin Nevşehir Merkeze bir faydası yok. Bölgeye gelen turistler merkeze uğramadan ülkelerine geri dönüyor. Bunun önüne geçerek turisti Nevşehir şehir merkezine de getirmeyi hedefleyen bir projem mevcut. Bu projemi hayata geçirdiğimizde şehir merkezide turizmden hak ettiği payı alacağına inanıyorum.’ dedi.