MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Fazlı Koç, AKP iktidarının şimdi de ortaya başka bir tiyatro yazarak oynadığını ve Türk milletini her seçim öncesi kandırdığı gibi bu seçim öncesinde de kandırmaya çalıştığını söyledi.

MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Fazlı Koç yaptığı açıklamada AKP Hükümetinin her seçim öncesi yazmış olduğu tiyatro oyunlarını bu seçim öncesinde de yazmaya ve vatandaşları sırf bu tiyatro oyunu üzerinden yönlendirmeye çalıştıklarını kaydetti.

Koç, ‘’ AKP hükümeti her genel ve yerel seçim öncesinde yaptığı gibi 7 Haziran seçimlerinde de rolünü çok güzel oynuyor. AKP Hükümeti bir dönem balyoz var dedi vatandaşların oylarını topladı. Bir dönem Ergenekon var dedi yine bizlerin duygularıyla oynayarak oylarını topladı. 7 Haziran seçimleri öncesinde ise şimdi de bir paralel yapı var dedi tutturdu ve halkın duygularını yönlendirmeye çalışıyor. Ancak biz şunları çok iyi biliyoruz ki siz bu şimdi paralel, haşhaşi dedikleriniz ile omuz omuza vererek iktidara gelmediniz mi? Madem bunlar terör örgütü sizde terör örgütü ile omuz omuza mı verdiniz? Şimdi ise iktidara birlikte gelmiş olduğunuz insanları milletin önüne atıyor ve bunlar terör örgütü, bunlar paralel diyorsunuz ve insanları kutuplaştırmaya devam ediyorsunuz. Bu kutuplaşmanın sonu ise ayrışmadır, bölünmedir. Herkes aklını başına alıp birlik ve beraberliğimizi sağlamak için bir arada olmalıdır. Kimsenin bu vatanı bu milleti kutuplaştırmaya hakkı ve hukuku yoktur. Atalarımız der ki birlikten güç doğar. Bizlerde bir olalım diri olalım. Şimdi bir bakıyoruz AKP aday adayları sayısı almış başını gidiyor. Hiç düşündünüz mü neden bu sayının bu kadar çok olduğunu? Ben sizlere ifade edeyim halkımız bu iktidardan paralel damgası yemekten korktuğu için AKP’den aday adayı oluyor ben bunu kimseye çok görmüyorum. 2011 seçimlerinde 27 aday adayı bulunurken bir bakıyorsunuz 2015 yılında 3 milletvekili koltuğu için 55 kişi aday adayı oluyor. İşte az önce söylediğimiz gibi insanlar kutuplaşmaktan korktukları için bana da paralel bu adam derler korkusundan dolayı AKP’den aday adayı oluyor ve kendisini bu şekilde aklamaya çalışıyor. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimler ülkemiz için son derece önemli bir seçimdir. Hepimiz birlik ve beraberliğimizin devamı için güçlü bir ekonomi ve yaşanabilir bir vatanın çocuklarımıza miras bırakabilmemiz için Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında buluşmamız gerekmektedir. Allah bu vatanın evlatlarıyla ve bu vatanla birliktedir. Allah’ın rızası için birlik ve beraberliğimizi sağlamalıyız. Ülkemizi yarınlara taşıyacak kudrete sahip olmalıyız’’ diye konuştu.