Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Fazlı Koç Nevşehir in sorunlarını biliyoruz diye konuştu.

MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Fazlı Koç, ‘’ Nevşehir in sorunlarını biliyoruz. Nevşehir’in sorunlarına karşı çözüm önerilerimizde çantamızda taşıyoruz.  Köylünün elektrik borcundan tutun, sulama sıkıntısını, patates tohumu fiyatını, tarımda girdi maliyetlerin ne kadar olduğunu çok iyi biliyoruz. Esnafın kirası, mali yükü, iş yapamamasını biliyoruz. Bunların tamamını kendimize dert ettik. Bunları çözecek çözüm önerileri de çantamızda. Milliyetçi iktidarımızda üretken ekonomi anlayışımız ile tüm halkımız refaha kavuşacaktır.
Bolluk ve bereket topraklarımıza yeniden hakim olacaktır. Adaletsizlik adam kayırmaca son bulacaktır. Hakkaniyetli tutumumuz ile herkese örnek olacağız. Kimsenin adamı veya yandaşı olmayacağız. Tek yandaşımız ve tek dostumuz halkımız olacaktır. Memur aldığı maaşı eli görmeden borçlarına veriyor. Emeklimiz açlık sınırı altında yaşıyor. Torununa bir hediye almayı bırakın evine ekmek alamıyor. Üreticimiz sigorta denetimi altında boğulmakta, maliye yükü üreticimizi iflas aşamasına getirmektedir. Halkımıza yapılan idare ve bürokrasi engeli iş yapanlarımızı canından bezdirmektedir. Tüm bunların çözümü Milliyetçi Hareket Partisi iktidarındadır. Yakın tarihte Genel Merkezimiz seçim beyannamemizi tüm halkımıza duyuracaktır. Hangi sorunu nasıl aşacağımız bu beyannamemizde vardır. En önemlisi ise çalmayacağız çaldırmayacağız. 700 Bin Dolarlık saatleri hediye almayacağız.  Adaleti ve hakkaniyeti elden asla ve asla bırakmayacağız. Belli bir kısmın vekili değil Nevşehir’in vekili olacağız. Halkın arasında halkın adamı olacağız. Allah nasip ederde değerli Nevşehirliler kendilerini temsil imkânını bize tanırlar ise neler yapacağımızı kendi gözleri ile şahit olacaktır. Allaha şükür bu güne kadar bozulmadık ve bozulmayacağız diye konuştu.