Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Fazlı Koç Nevşehir’de örnek bir harekete imza atarak taraflı tarafsız her kesimin büyük takdirini toplandı.
 
MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Av. Fazlı Koç 14 Şubat Sevgiler Gününde tüm Nevşehir halkının ve Türkiye’nin dikkatini Suriye ve Türkmenlerin çekmiş olduğu acılara dikkat çekmek üzere örnek bir davranışa imza attı.
MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Koç yaptığı açıklamada, Vatanlarını terk ederek ülkemiz topraklarına sığınan, yatacak yerleri olmayıp çadırlar içerisinde barınmaya çalışan, açlık sefaletle mücadele edip hayatlarını sürdürmeye çalışan bu insanlara 14 Şubat sevgililer gününde kucak açarak, bugünkü bulundukları şartları halkımıza ve dünyaya göstermek için buradayız dedi.
Koç, ‘’Türk Milliyetçilerinin dünyanın her yerindeki mazlum TÜRKMENLERİN ve MÜSLÜMANLARIN her zaman yanlarında olacağını belirtir, bu durumun dünya kamuoyu tarafından görmezlikten gelişini ise ŞİDETLE KINIYORUZ.
14 Şubat sevgililer gününde sevdikleriyle birlikte olup, eğlencenin sınırlarını zorlayan tüm halkımızı da bu duruma sessiz kalmamaları ve gereken yardımları onlarında yapması gerektiğini, ayrıca kamu kurum ve kuruluşları ile devletimizin bu mazlumlara yardım ellerini uzatmalarını İSTİYORUZ. Sevgilileri ile birlikte olan tüm halkımızın bir dakika dahi olsun bu insanların durumlarını düşünmelerini arzu ediyoruz. AKP Hükümetinin Suriye Politikasındaki yanlışlığı bur da açıkça gözükmektedir. Türk halkının da bu sefil hale düşmemesi için birlik ve beraberliğimize sarılmamız gerekmektedir, güçlü bir ekonomiyle gelecek nesillerimize yaşanabilir bir vatan bırakmalıyız. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın’’ diye konuştu.