Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Fazlı Koç Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fazlı Koç, KAPİMED Cemiyetini ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler verdi. Koç, ‘’ Hepinizin bildiği üzere 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adaylığı için bir yola çıktık. Bugüne kadar bazı ilçe teşkilatlarımızı ziyaret ettik ve bundan sonra da ziyaretlerimize devam edeceğiz. Bugünde KAPİMED Cemiyetimizi ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunmak için buradayız. Gelecek hafta partimiz İl Başkanlığımızda düzenleyeceğimiz basın toplantımız ile aday adaylığımızı resmi olarak açıklayacağız. 7 Haziran 2015 Genel seçimleri ilimize, ülkemize hayırlar getirmesi dileklerimle sunuyorum.’’

KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin ise ziyaretlerinden dolayı MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fazlı Koç’a teşekkür ederken, aday adaylığı sürecinde başarılar dilerim dedi.