MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Ankara'da partisinin kurucu lideri merhum Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti.

MHP Adayı Kılıç beraberinde MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya ile birlikte, MHP'nin merhum eski genel başkanı Alparslan Türkeş'in Beştepe'de bulunan mezarını ziyaret etti. 

Alparslan Türkeş’in Beştepe’de bulunan anıtmezarını ziyaret eden MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, burada dua okuyup mezara su döktü. Kılıç, “Çıktığımız bu kutlu yolda Başbuğumuz’dan güç almak ve dua etmek için merhum liderimiz Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret ettik. Allah mekanını cennet eylesin” dedi.

MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya ve Belediye Başkan Adayı Kılıç daha sonra MHP Genel Merkezinde Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

İnşallah Nevşehir’e bir kadın eli değecek

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın kendisini Nevşehir’e ispat etmiş bir isim olduğuna dikkat çeken Başkan Kaya, “Yaklaşık üç yıldır il başkanlığına atandığım günden bu yana hep yerel seçimlerde daha fazla başarılı nasıl oluruz diye düşünüyordum. Nevşehir’imizi insanlarımızın içerisinde yaşamaktan gurur duyduğu bir il yapabilmenin düşüncesindeyim. Arkadaşlarımızla da sık sık bu konuda istişarelerde bulunduk. Doğru adayı bulmanın çabası içerisindeydim. Filiz Hocamız kendisini Nevşehir’e ispatlamış birisi. Kendisi bir Nevşehir Sevdalısı. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’de adayımızla oldukça yakından ilgilendi. Adayımızın açıklanmasının ardından gerçekten beklediğimin daha üzerinde olumlu tepkiler aldım. İnanın Filiz Hocam bu şehri baştan aşağıya yeniden yaratacak. Teşkilatlarımızla birlikte güzel bir seçim süreci geçireceğimize inanıyorum. İnşallah Nevşehir’e bir kadın eli değecek” ifadelerinde bulundu.