Cumhurbaşkanlığı hükümet etme sisteminin ilk seçimi olan 24 Haziran’daki genel seçimlerin iddialı partisi MHP, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren MHP Nevşehir 27. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Varol beraberinde MHP İl Başkanı İlhan Kaya ve partililerle birlikte Ürgüp ilçesine bağlı Mazı köyünü ziyaret etti. MHP Nevşehir 21. Dönem Nevşehir Milletvekili Av. İsmail Çevik'inde eşlik ettiği ziyarette Çalışmaları esnasında kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğu görülen vekil adayı Mehmet Varol, Cumhur İttifakı ve Milletvekili seçimleri için Mazılılardan destek istedi.

24 Haziran'da yapılacak seçimlerde Nevşehir'den en az bir milletvekili çıkarmada iddialı olan MHP'de 1. Sıra milletvekili adayı  Mehmet Varol, Bizleri ağırlayan Mazılı hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Artık 24 Haziran seçimleri için son dönemece girmiş bulunuyoruz. 24 Haziran seçimlerinde meclise güçlü girebilmek için ve Nevşehir'in sorunlarıyla daha fazla ilgilenebilmek için Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) destek istedi.  Mazı'da Köy halkıyla çay sohbeti yapan Varol,  Cumhur İttifakı'nın gerekçelerini ve seçimlerden sonra oluşacak yeni sistem hakkında köy halkını bilgilendirdi ve kendilerine destek vermelerini istedi.