MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı ve beraberinde ki partililer 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek seçim çalışmalarını devam ettiriyor.

Nevşehir STK ziyaretlerinde MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol İl Başkanı göksel Taşçı ve beraberinde MHP İl Genel Meclis üyesi adayları Av.Fazlı Koç,Haydar Çiftçi,MHP Belediye Meclis üyesi adayları Yavuz Göncü,Av. Özer Özer,Alparslan Can de yer aldı.
Sırayla Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ördü,Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nafiz Çalışkaner,Madeni İşler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Pınarbaşı,Nevşehir Smmmo Başkanı Oruç Irmak,Nevşehir Karasörcüler ve Marangozlar Ağaç İşleri Odası başkanı Ramazan Korkmaz,Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün,Nevşehir Sebzeciler Odası'nı,Nevşehir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkan Yaşar Göncü,Nevşehir Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Necati Daşlıca yı ziyaret ederek çalışmalar hakkın sohbet eden Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol ve beraberindeki heyet, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ı da makamında ziyaret etti.
            Ziyaretlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren sivil toplum kuruluşları, Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol'a 30 Mart yerel seçimlerinde başarı dileklerini ilettiler.