İslam Alemiyle  Birlikte İçinde Bulunduğumuz Ramazan-ı Şerif Günlerinin Türk Milleti Ve Avanos Halkımıza.ALLAH cc Rahmet Ve Bereketinin Bol Olmasını Dilerim.(Kim Size Bir İyilikte Bulunursa Siz De Ona Bir Karşılık Verin.Eğer Bir Şey Bulamassanız Ona Dua Edin)
 
             Ülke Sevdalı ,TÜRK MİLLİYETÇİLERİ  Mübarek Ramazan Ayı Münasebetiyle,Çeşitli Gün ve Yerlerde Yüksek Katılımlı İftar Yemekleri Vererek Birlik,Beraberlik İçerisinde Ramazan-ı Şerifi Kutlamaya Devam Etmektedir.Aynı Zaman,Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Birlikte,Devletimiz Ve Ülkemiz İçin Uygulamaya Konan  Büyük,Çetin Ve Çirkin Olayları Masaya Yatırılarak ,TÜRK MİLLETİNİN Geleceğini Tartışıp,Aynıı ZamandaTürk Milletinin  Var Olma Yok Olma Mücadelesi İçerisinde Olduğunu Düşünerek.Toplantıya Katılan Milliyetçi,Ülkücü Arkadaşlar SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR Düşüncesini benimsediler..
 
 Mesele sadece ve sadece güneydoğu bölgemiz değil TÜRK Milleti için çok büyük önem arzeden tek din,tek devlet,tek millet,tek dil ve tek ülke olmazsa olmazlarımız,birer birer dejenere edilerek  bütünlüğümüz  bozularak,KURTULUŞ savaşıyla göstermiş olduğumuz Başarı Aynı Zananda da Dünyanın Kabul Ettiği TÜRK varlığını yok edilmeye Çalışılmaktadır.
           
Türk devleti ve milleti varlığından rahatsız olan şer odakları geleceği göremeyen basiretsiz son on yıllık yönetim vasıtasıyla planlarına ivme kazandırmıştır. İşte bu yüzden her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç vardır. Bu birlik ve beraberliğimizi önümüzdeki mahalli seçimlerde TÜRK Milletinin her türlü benlik duygularından arınarak kucaklaşarak dahili ve harici şer güçlerine hak ettiği cevabı vererek Dininden ,Dilinden, Devletinden, Milletinden ve Ülkesinden asla ve asla vazgeçmediğini tüm dünyaya tekar haykırmalıdır.   
                 Milliyetçi Hareket Partisi Avanos İlçe yönetim kurulu üyeleri önümüzdeki mahalli seçimlerinde Avanos’a ve Avanos  halkına saygı,sevgi ve samimi muhabbetinden dolayı her gelişmeyi sağduyulu düşünerek İlçemiz menfaaetlerini hep ön planda tutacaktır.
Mahalli Seçimler Dolayısı İle M.H.P Aday Adaylarının Çalışmalarını Yakından Takip Edip Avanosumuzun Gelecegi için Katkı Sağlamaya Çalışmaktayız.
            Adaylarımıza Başarılar Diler,Avanos Halkının Hayırlı Ramazanlar Geçirmesini Yüce ALLAHTAN temenni Ederim
 
 
                                                                                  M.H.P.AVANOS İLÇE BAŞKANI
 
                                                                                        MEHMET DİLARİ