31 Mart yerel seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, seçim bölgesinde adım atmadık yer bırakmıyor.

Ziyaretlerine Nevşehir OSB'de sürdüren Belediye Başkan adayı Kılıç, amacımız Nevşehir'i "Mutlu İnsanların Yaşadığı Bir Şehir Oluşturmaya Çalışacağız" dedi. Kılıç yaptığı açıklamasında bu doğrultuda, insan odaklı hizmet anlayışıyla şehrin kültür mirasına sahip çıkan, çevreci, ihtiyaçlara cevap veren, yeni projeler üretebilen, kentsel dönüşüm ve şehircilik uygulamalarıyla parmakla gösterilen 'Yeni Nevşehir' hedeflediklerini söyledi. 
 

NEVŞEHİR’E BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM

Kılıç, “Nevşehir'in ilk kadın adayıyım, inşallah halkımızın teveccühü ve teşkilatlarımızın gayreti ile ilk kadın belediye başkanı olacağım. Nevşehir benim sevdam. Daha önce Allah nasip etti ve şehrimiz üniversite'sinin ilk kurucu Rektörü olarak hizmet etme şansı buldum.  Şimdi de Nevşehir'imize ve değerli hemşehrilerime olan vefa borcumu ödemek istiyorum. İnanıyorum ki Nevşehir vefanın adresidir. Evladına, kızına sahip çıkar” şeklinde konuştu.

‘’KADIN ELİ DEĞDİĞİ HER YER GÜZELLEŞİR ‘’

Kadınların siyasette, eğitimde, turizmde, iş hayatında ve yaşamın her alanında başarılı çalışmalar yapabileceğini dile getiren Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, "Kadınlar hayatın her alanında daha fazla yer almalı. Unutulmamalıdır ki, Kadın eli değen bir şehir bir mahalle pırıl pırıl olur.

“KADINLARIMIZDAN DESTEK BEKLİYORUM”

Bu haseple başta ev ve iş hayatından çalışan hanımlarımız olmak üzere tüm annelerimiz, genç kızlarımızdan bu konuda ciddi destek geliyor olması Tüm Nevşehir halkından ve özellikle kadınlarımızdan destek bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

ŞEFFAFLIK 
Şehre kadın eli değecek ve geçmiş yıllarda kaybedilenleri şehre kazandırmak için çok çalışacağız. Halkla, sivil toplum örgütleriyle, muhtarlarla, tüm katmanlarıyla birlikte kenti yöneteceğiz. İnsanlara tepeden bakan değil, halkın içinde olan bir belediye başkanı olacağım. Kapım sonuna kadar açık olacak. Şeffaflık temel ilkemiz olacak. Gizli saklımız olmayacak.